Sennheiser

AMBEO SMART HEADSET FÅS NU I SORT

Del

Sennheisers nye headset med 3D-lyd kan nu fås i sort, så den matcher din telefon

AMBEO SMART HEADSET med Apogees patenterede teknologi og Sennheisers lyd i topkvalitet er det første intuitive, kompakte og mobile headset til binaurale indspilninger. Binauralt betyder, at, at ørehøjttalerens mikrofoner opfanger lyden på samme måde som dine ører, så du kan opleve dine videoer med en imponerende tredimensionel og immersiv lyd. Det giver dig følelsen af selv at være til stede.

AMBEO SMART HEADSET fås i Apple-butikker og på Apples hjemmeside. De eksklusive in-ear hovedtelefoner fås nu også en lækker, sort variant.

Læs mere i den vedhæftede engelske pressemeddelelse.

Kontakter

Halo. agency
Andreas Hedensten
Tlf.: 28926494
Email: andreas.hedensten@haloagency.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Sennheiser

Om Sennheiser

Audiospecialisten Sennheiser er en af verdens førende producenter af hovedtelefoner, mikrofoner og trådløse transmissionssystemer. Firmaet har hovedkvarter i Wedemark ved Hannover, egne produktionsfaciliteter i Tyskland, Irland og USA og opererer i mere end 50 lande. Med 19 salgsselskaber og mangeårige samhandelspartnere leverer firmaet innovative produkter og fremtidsorienterede audioløsninger, som er optimalt tilpasset til kundernes behov. Sennheiser er et familieejet firma, grundlagt i 1945, og har i dag 2.700 medarbejdere over hele verden, som alle deler begejstringen for audioteknologi. 

www.sennheiser.com

Følg pressemeddelelser fra Sennheiser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sennheiser