Amazon

Amazons Echo International Version og Echo Dot International Version kan nu leveres til Danmark

Del

De internationale versioner af Amazons stemmestyrerede Echo-højttalere, som har Spotify-support og adgang til locale danske nyheder, radiostastioner, viden og mere, kan nu bestilles til Danmark. Danske udviklere kan nu også få adgang til Alexa Skills Kit (ASK) til at bygge nye skills og Alexa Voice Service (AVS) til at integrere Alexa direkte i deres egne produkter.

Echo Dot
Echo Dot

KØBENHAVN, d. 26. maj 2021 – Amazon.com, Inc. (NASDAQ: AMZN) offentliggør i dag, at Echo International Version og Echo Dot International Version nu kan sendes til kunder i Danmark fra Amazon.de. Begge højttalere er designet med din stemme i centrum – bare spørg løs og Alexa svarer på dine spørgsmål, afspiller din musik, fortæller om vejret og meget mere. Alt sammen mens du har dine hænder helt fri. Danske kunder kan anvende Echo International Version og Echo Dot International Version via engelske stemmekommandoer – dansk er ikke muligt.

Echo-enhederne styrers af Alexa-tjenesten, der hele tiden bliver mere intelligent. Med Alexa kan du alene ved brug af din stemme, få klokken at vide, indstille timere og alarmer, justere kompatible lyskilder i hjemmet, foretage eller modtage Alexa-til-Alexa opkald og mere. Med Echos far-field voice control kan du stemmestyrer enhederne, selv fra den anden ende af stuen.

"I september sidste år introducerede vi den nyeste generation af Echo og Echo Dot til kunder over hele verden, og vi laver nu en International Version af hver af disse enheder tilgængelig for kunder i Danmark fra Amazon.de i dag," sagde Eric Saarnio, Vicepræsident Amazon Devices EU. "Vi er glade for at kunne tilbyde Echo mere bredt og ser altid efter måder at forbedre Alexa-oplevelsen på – vi har tilføjet nye funktioner, som kunder i Danmark har efterspurgt, herunder Spotify-support, lokale nyhedsudbydere, med mere. Bedst af alt, så er disse funktioner nu tilgængelige på eksisterende enheder, der allerede er i hjemmet, da Alexa er cloudbaseret."

Nye Alexa-funktioner

Kunder i Danmark vil få adgang til nye funktioner og lokaliseret indhold, der er tilgængelig via den engelske (US) sprogindstilling. Nogle af disse forbedringer er:

  • Danske kunder kan nu lytte til deres yndlingsmusik via Spotify Premium- og Spotify Free konti via Alexa. Disse slutter sig til musiktjenester som Amazon Music Unlimited og TuneIn, som nu giver adgang til lokale radiostationer som DR P2 Klassisk, DR P3, DR P5, DR P4 og Nova.
  • Nyheder fra lokale nyhedskilder, som bl.a. DR er nu tilgængelig. Kunder kan også få adgang til globale nyhedskilder som Reuters News Briefing, Al Jazeera Briefing og CNN Flash Briefing.
  • Hør podcasts via Spotify ved at linke til din Spotify-konto i Alex-appen, og spørg  Alexa om den podcast, du gerne vil lytte til.
  • Alexa er nu mere vidende om sport, helligdage, kulturelle begivenheder, mad, valutakurser, aktier, historie, lokationer, events, berømtheder og meget mere - prøv at spørge på engelsk, "Alexa, who is the Queen?",”Alexa, How much is a Euro?” eller "Alexa, What is Danske Bank share price?”
  • Musik i flere rum – nu kan du gruppere flere Echo-enheder og synkronisere dem for at streame den samme musik i alle rum. Du skal blot bruge Alexa-appen til at oprette grupper med to eller flere Echo-enheder ved at navngive gruppen, f.eks. "downstairs". Når du har oprettet gruppen, skal du blot sige "Alexa, play classical music downstairs."

Echo International Version – Sfærisk design, Dolby Stereo Sound og indbygget Zigbee Hub

Echo International Version har et sfærisk design – det vil sige samme krumning hele vejen rundt - og stofbeklædning, med en LED-ring i bunden af enheden, der reflekterer ud på overflader for ekstra synlighed. Den nye Echo kommer med en 3”-inch woofer, dual-firing tweeters og Dolby processing, der leverer stereolyd med klare høje toner, dynamisk-mids, og dyb bas. Echo registrerer automatisk akustikken i dit rum og finjusterer lydafspilning – du skal bare bede om at lytte til din yndlingsmusik og den rige, detaljerede lyd vil automatisk tilpasse sig rummet. For første gang kommer Echo med en indbygget Zigbee smart home hub, der giver endnu hurtigere og nemmere opsætning af smart home.

Echo Dot International Version – Sfærisk design og skarp, fuld lyd

Echo Dot International Version har samme sfæriskedesign og stof-finish som Echo. Den er kompakt, men har en kraftfuld 1,6" fronthøjttaler, der producerer skarpe vokaler og en afbalanceret bas, så du kan nyde den fulde lyd i alle rum i dit hjem. Brug tap-to-snooze-funktionen til at få et par ekstra minutters søvn om morgenen – den perfekte tilføjelse til natbordet.

Tredjepartsfunktionaliteter

Danske kunder kan få adgang til engelske funktionaliteter via den amerikanske Alexa skills butik. Alexa Skills Kit giver udviklere mulighed for at skabe funktionaliteter på tværs af en række forskelligartede kategorier, herunder generel viden, quizzer, spil, wellness, søvnlyde, madlavning og meget mere.

Yderligere enheder med Alexa Built-In

Alexa Voice Service (AVS) gør det muligt for udviklere at integrere Alexa direkte i deres egne produkter, hvilket bringer bekvemmeligheden ved stemmestyring til enhver tilsluttet enhed. Virksomheder, herunder LG m.fl. planlægger at frigive produkter med Alexa built-in i Danmark, så kunderne kan få adgang til et stigende antal Alexa-funktioner, smart home-integrationer og færdigheder på deres yndlingsenheder.

Privatlivsindstillinger
Alexa og Echo enhederne har flere lag af privatlivs- og databeskyttelse indbygget. Fra mikrofonstyring til muligheden for at se og slette stemmeoptagelser, har kunder transparens og kontrol over deres Alexa-oplevelse. Blandt andet kan kunder sige “Alexa, delete everything I said,” og Alexa sletter alle stemmeoptagelser forbundet med kontoen. For mere information om Alexa-oplevelsen og kunders privatlivs- og databeskyttelse besøg http://amazon.com/devicesupport.

Find & bestil

Echo og Echo Dot International Versioner er tilgængelige i koksgrå og kan bestilles hos www.amazon.de/echointernational og www.amazon.de/echodotinternational. Visse Alexa-færdigheder og funktioner som Alexa Guard, Amazon Kids, lokalsøgning og stemmeindkøb er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, men kan til enhver tid ændres og/eller kan kræve separate abonnementsgebyrer. Dansk sprog er ikke tilgængeligt.

Nøgleord

Billeder

Echo Dot
Echo Dot
Download
Echo
Echo
Download
Echo Dot
Echo Dot
Download
Echo
Echo
Download

Information om Amazon

AmazonOm Amazon

Amazon er styret af fire principper: kundefokus snarere end konkurrentfokus, passion for opfindelser, engagement i operationel ekspertise og langsigtet tænkning. Kundeanmeldelser, ét-Klik shopping, personlige anbefalinger, Prime, Fullfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Career Choice, Fire tablets, Fire TV, Amazon Echo, Alexa, Just Walk Out technology, Amazon Studios, og The Climate Pledge, er nogle af de produkter og tjenester, der er pioneret af Amazon. Du kan finde flere oplysninger på www.amazon.com/about og følge @AmazonNews.

Følg pressemeddelelser fra Amazon

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.