Det Kongelige Teater

Alt aflyses på Det Kongelige Teater til og med 5. april

Del

Stor musical rykkes til efteråret 2022

Som følge af forlængelsen af restriktioner i forbindelse med covid-19 aflyser Det Kongelige Teater alle forestillinger og aktiviteter frem til 5. april. Alle billetter refunderes hurtigst muligt.

Publikum, der havde glædet sig til at opleve den stort opsatte musical, West Side Story, i Operaen til april, kan dog roligt beholde deres billetter. Den populære forestilling flyttes nemlig til efteråret 2022.

– I den nuværende situation og med alle de nødvendige forholdsregler og restriktioner er det ikke muligt at færdiggøre vores nye opsætning af West Side Story, som den intense, fysiske og spektakulære forestilling, vi drømmer om, at det skal være. Vi rykker derfor hele produktionen til efteråret 2022, og vi håber, at publikum vil være tålmodige og føle, at det var det hele værd, når dette fantastiske værk endelig kan få premiere, siger teaterchef Kasper Holten.

Alle købte billetter til West Side Story er derfor gyldige til efteråret 2022, og er man forhindret, er det naturligvis muligt at få pengene retur.

Forlængelsen af restriktionerne betyder, at salget til en del af Det Kongelige Teaters egne forestillinger fortsat er midlertidigt suspenderet.

Kontakter

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum