ALM. BRAND Forsikring A/S

Alm. Brand sælger Alm. Brand Liv & Pension

Del

Med salget af pensionsselskabet fortsætter Alm. Brand sin fokusering af koncernen og tager endnu et skridt på vejen mod at skabe et stærkt dansk skadesforsikringsselskab med markedets bedste produkter til kunderne.

Alm. Brand sælger Alm. Brand Liv & Pension til Nordic I&P for en pris på 1,1 mia. kroner. Samtidig indgår parterne en distributionsaftale, som betyder, at Alm. Brand fortsat kan tilbyde pension med gennemsnitsrente til sine kunder.

Alm. Brand-koncernen annoncerede før sommer købet af den danske del af Codan Forsikring med en vision om at skabe et stærkt, dansk forsikringsselskab for alle typer af erhvervs- og privatkunder. Efter salget af pensionsselskabet bliver Alm. Brand fuldt fokuseret på at udvikle og tilbyde markedets bedste produkter inden for skadesforsikring.

De nye ejere af Alm. Brand Liv & Pension overtager et meget solidt pensionsselskab, der har leveret markedets bedste depotrente til kunderne gennem en årrække, og som de seneste tre år også har leveret branchens bedste egenkapitalforrentning. Ejerne bag Nordic I&P er også i gang med at overtage det danske pensionsselskab Norli Pension, der ligesom Alm. Brand Liv & Pension er specialister inden for pensionsopsparing i gennemsnitsrenteproduktet. 

- Jeg er glad for, at vi har fundet et nyt hjem for pensionsselskabet, som har det samme fokus på gennemsnitsrenteproduktet, og samtidig fortsætter vores fokusering af Alm. Brand-koncernen. Salget er endnu et skridt på vejen mod det nye og større Alm Brand, som med en klar ambition om at tilbyde markedets bedste forsikringer til vores kunder, vil favne alle kundesegmenter og strække sig fra den mindste privatkunde og virksomhed til de største koncerner, siger Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør i Alm. Brand.

De nuværende pensionskunder beholder de samme vilkår og vil være omfattet af de samme forsikringsbetingelser som hidtil, når den nye ejer overtager Alm. Brand Liv & Pension. Pensionsselskabets nye ejer fortsætter samtidig Alm. Brand Liv & Pensions salg til nye kunder som en del af selskabets vækststrategi.

- Med købet af pensionsselskabet overtager den nye ejer således den unikke position i markedet, som Alm. Brand Liv & Pension hidtil har haft, med salg af gennemsnitsrenteproduktet til nye kunder. Jeg glæder mig over, at vi med distributionsaftalen også fremover kan tilbyde vores kunder flere former for pensionsopsparing, siger Rasmus Werner Nielsen.

Handlen er forudsat af Finanstilsynets godkendelse og ventes gennemført snarest herefter.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om ALM. BRAND Forsikring A/S

ALM. BRAND Forsikring A/S
ALM. BRAND Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Gennem mere end 200 år har vi hjulpet vores kunder med at afdække deres forsikringsbehov, forebygge skader og været der, når en skade rammer. Vores erfaring gør, at vi ved, hvad der skal til, når det handler om at sikre dig og dine værdier, så du kan føle dig sikker og have ro i maven. Ordentlighed er vigtigt for os. Som kunde kan du være sikker på både ordentlighed og fornuft, når det kommer til priser, fleksibilitet og dækning. Vi mener, det skal være nemt at være kunde hos os, og vi arbejder hele tiden for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig som kunde. Både i dag, i morgen og i fremtiden.

Følg pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Alm. Brand A/S undersøger muligheden for udstedelse af Tier 2 10NC5-kapital i DKK4.10.2021 09:20:20 CEST | Pressemeddelelse

Alm. Brand A/S, rated A af Fitch, har besluttet at undersøge muligheden for at udstede Tier 2-kapital i DKK. I forbindelse hermed har Alm. Brand A/S givet Nordea mandat til at arrangere investormøder d. 4.-6. oktober, og efterfølgende forestå udbudsprocessen, såfremt der opnås tilfredsstillende interesse i markedet. Lånet vil have en 10-årig løbetid med mulighed for førtidig indfrielse 5 år efter udstedelsen. Lånet forventes noteret efter udstedelse. Mifid-II produktstyring / kun rettet mod professionelle investorer og godkendte modparter / ingen PRIIP'er KID: Målinvestorerne for kapitalbeviserne er udelukkende godkendte modparter og professionelle investorer (alle distributionskanaler). Der er ikke blevet udarbejdet nogle dokumenter med central information ("KID") om sammensatte og forsikringsbaserede investeringsprodukter til detailinvestorer ("PRIIP'er"), idet kapitalbeviserne ikke er tilgængelige for detailinvestorer i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller i Storbr

Alm. Brand af 1792 fmba øger tilsagn til aktieemission1.10.2021 17:02:33 CEST | Pressemeddelelse

Alm. Brand af 1792 fmba har meddelt, at foreningen har besluttet at øge sit tilsagn om deltagelse i den forestående fortegningsemission i Alm. Brand A/S med yderligere 200 mio. kr. til i alt 4.450 mio. kr. ved optagelse af lånefinansiering til i alt 700 mio. kr. mod tidligere 500 mio. kr. Alm. Brand af 1792 fmba besidder aktuelt 68.716.284 stk. aktier a nominelt 1 kr., svarende til 44,6% af den samlede aktiekapital og de samlede stemmerettigheder i Alm. Brand A/S.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum