ALM. BRAND Forsikring A/S

Alm. Brand opjusterer årets resultat

Del

Et tilfredsstillende resultat for første kvartal og udsigten til øget aktivitet hæver Alm. Brands forventninger til årets resultat. Forventningerne til åres resultat opjusteres således til 650-700 mio. kr. mod tidligere 600-650 mio. kr.

Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør i Alm. Brand.
Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør i Alm. Brand.

Forsikrings- og pensionsselskabet Alm. Brand kommer ud af første kvartal med et overskud på 137 mio. kr. før skat mod et overskud på 41 mio. kr. i 1. kvartal 2020. Samtidig opjusterer Alm. Brand sine forventninger til årets resultat til 650-700 mio. kroner mod tidligere 600-650 mio. kroner.

Resultatet afspejler en tilfredsstillende udvikling i både forsikrings- og pensionsforretningen. Inden for Forsikring opnåede Alm. Brand et forsikringsteknisk resultat på 109 mio. kr. mod 131 mio. kr. i samme periode sidste år, mens combined ratio eksklusive afløbsgevinster faldt fra 92,3 i første kvartal sidste år til 92,2 i år. Pension stod for et overskud på 21 mio. kr. før skat mod 32 mio. kr. før skat i 1. kvartal 2020.

- Resultatet er samlet set tilfredsstillende i en periode, der fortsat har været præget af Covid-19 med færre skader på biler og færre indbrud, men også med en vis tilbageholdenhed fra kunderne i forhold til at drøfte deres fremtidige forsikringsbehov. I takt med at samfundet åbner igen, venter vi et normaliseret skadesbillede, og vi glæder os til et højere aktivitetsniveau og dialogen med vores kunder om deres forsikringsbehov i en hverdag, der i højere grad ligner den, vi kender, siger Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør i Alm. Brand.

Kvartalets resultat indeholder omkostninger til de indgåede partnerskabsaftaler, og det nye samarbejde med Sydbank bidrog som forventet og forventes at komme yderligere op i fart i de kommende kvartaler.

- I de seneste måneder har vi lagt fundamentet for vores store partnerskaber, som vi forventer os meget af de kommende måneder og år. Sydbank-samarbejdet har fra første dag givet et rigtig godt flow af henvisninger, og vi er nu også gået i luften med partnerskabet med Volkswagen Semler Finans Danmark, så danskerne i en nem og integreret løsning kan få deres bilforsikring med sig med det samme, når de kører ud over kantstenen hos forhandleren, siger Rasmus Werner Nielsen.

Forventninger til 2021
Alm. Brand opjusterer sine forventninger til årets resultat med 50 mio. kr. til 650-700 mio. kr. før skat og eksklusive afløbsgevinster og -tab for de kommende tre kvartaler mod tidligere 600-650 mio. kr.

For Forsikring forventes nu et overskud på 625 mio. kr. før skat mod tidligere 575 mio. kr. Combined Ratio eksklusive afløbsresultat forventes at blive i niveauet 89 mod tidligere forventet 90. Pension forventes uændret et overskud på 100 mio. kr. før skat og en vækst i de løbende præmieindbetalinger på 3-4 procent.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør i Alm. Brand.
Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør i Alm. Brand.
Download

Vedhæftede filer

Information om ALM. BRAND Forsikring A/S

ALM. BRAND Forsikring A/S
ALM. BRAND Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Gennem mere end 200 år har vi hjulpet vores kunder med at afdække deres forsikringsbehov, forebygge skader og været der, når en skade rammer. Vores erfaring gør, at vi ved, hvad der skal til, når det handler om at sikre dig og dine værdier, så du kan føle dig sikker og have ro i maven. Ordentlighed er vigtigt for os. Som kunde kan du være sikker på både ordentlighed og fornuft, når det kommer til priser, fleksibilitet og dækning. Vi mener, det skal være nemt at være kunde hos os, og vi arbejder hele tiden for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig som kunde. Både i dag, i morgen og i fremtiden.

Følg pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum