Sydbank A/S

Alm. Brand og Sydbank indgår strategisk partnerskab – Sydbank A/S overtager Alm. Brand Bank A/S

Del

Sydbank og Alm. Brand har indgået et langsigtet partnerskab med gensidig henvisning af kunder. Sydbank A/S overtager Alm. Brand Bank A/S som led i aftalen.

Karen Frøsig, Adm. direktør Sydbank og Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør i Alm. Brand
Karen Frøsig, Adm. direktør Sydbank og Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør i Alm. Brand

Sydbank og Alm. Brand indgår et langsigtet og strategisk partnerskab, hvor kunderne vil nyde godt af både Sydbanks brede tilbud af attraktive services og produkter og Alm. Brands forsikringsprodukter. Partnerskabet er baseret på gensidige kundehenvisninger og et ambitiøst fælles udviklingssamarbejde af nye løsninger til kunderne.

 ​Som led i aftalen investeres der i fællesskab 100 mio. kr. i udvikling af nye kundeløsninger, hvor bank og forsikring går hånd i hånd.

-        Jeg glæder mig over, at vi har lavet en aftale om at købe Alm. Brand Bank. Det er en aftale, der er til alles fordel. Kunderne får med Sydbank en stor bank, som samtidig har nærheden til kunderne på grund af vores decentrale organisation. Det er en styrkelse af ikke mindst privatkundedelen i Sydbank. Overtagelsen er samtidig et naturligt skridt i et tæt partnerskab, og vi glæder os til at hilse på både nye kunder og medarbejdere, siger Karen Frøsig, adm. direktør i Sydbank.

-        Med aftalen får vi nu mulighed for at tilbyde vores gode forsikringer til langt flere danske privat- og erhvervskunder end i dag. Vores ambition er at skabe et helt nyt og integreret tilbud til de kunder, der ønsker én samlet, enkel løsning til deres økonomi. Så hvor vi tidligere har arbejdet for selv at skabe et samlet tilbud indenfor både bank, forsikring og pension, vil vi i det nye partnerskab hver især fokusere på at levere de absolut bedste løsninger indenfor vores kerneområder. Samtidig glæder jeg mig over, at banken lander godt hos Sydbank, siger Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør i Alm. Brand.

 For Sydbank betyder overtagelsen af bankaktiviteterne fra Alm. Brand Bank, at Sydbank overtager ca. 350 medarbejdere og ca. 55.000 NemKonto-kunder.

 For Alm. Brand betyder overdragelsen, at der fremadrettet fokuseres på forsikring og pension. Samtidig vil man på bankområdet i fællesskab med Sydbank skabe unikke kundeoplevelser med udgangspunkt i det bedste fra hver af parternes kerneområder.

Overdragelsen af bankaktiviteterne er betinget af myndighedernes godkendelse.

Yderligere info:
Kommunikationschef i Sydbank Louise Lillelund Degn-Ovesen, tlf. +45 61 20 48 04
Pressechef i Alm. Brand Maria Lindeberg, tlf. +45 24 99 84 55

Billeder

Karen Frøsig, Adm. direktør Sydbank og Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør i Alm. Brand
Karen Frøsig, Adm. direktør Sydbank og Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør i Alm. Brand
Download

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - en stærkere bank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Sydbanks køb af Alm. Brand Bank er godkendt – handlen forventes afsluttet i november30.10.2020 10:03:40 CETPressemeddelelse

Finanstilsynet og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har nu godkendt Sydbanks køb af Alm. Brand Bank. En handel, der blev annonceret den 1. oktober i år. Det betyder, at betingelserne for handlens gennemførelse er opfyldt. - Det er meget glædeligt, at vi har godkendelserne af handlen. Vi er ved at få de sidste praktiske detaljer på plads med Alm. Brand, og vi ser frem til at tage godt imod kunder og medarbejdere i Sydbank, siger Sydbanks administrerende direktør Karen Frøsig. Handlen forventes gennemført i løbet af november, hvorefter kunder og medarbejdere i Alm. Brand Bank vil være en del af Sydbank-koncernen. - Der er naturligvis en masse spørgsmål blandt kunder og medarbejdere, der presser sig på i sådan en situation her. Det har vi stor respekt for, og vi arbejder på højtryk for at få alting på plads hurtigst muligt, siger Karen Frøsig. Så snart handlen er endelig, vil det blive meldt ud, hvordan Sydbank og Alm. Brand Bank flytter sammen i filialerne. Sydbank overtager Alm. Brand

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum