ALM. BRAND Forsikring A/S

Alm. Brand hæver depotrenten og giver markedets højeste rente for ottende år i træk

Del

Alm. Brand Pension tilbyder kunder med pensionsopsparingen i gennemsnitsrente en depotrente på tre procent i 2021. Alm. Brand Pension står dermed for den højeste depotrente i markedet igen i år.

Det er ottende år i træk, at Alm. Brand Pension tilbyder nye kunder den højeste depotrente blandt landets kommercielle selskaber. Renten er således fastsat til 3 procent i 2021, hvilket er en stigning på 0,5 procentpoint i forhold til sidste år.

En stigning i depotrenten er godt nyt for de danskere, der ønsker ro om deres pensionsopsparing i et uroligt marked med negative indlånsrenter og stor usikkerhed om, hvor hurtigt den globale økonomi kommer sig oven på Covid-19-dønningerne.

- Den høje depotrente er et resultat af de pæne afkast, vi har skabt i det forgangne år og betyder, at kunderne kan have ro i maven. I en tid, hvor mange betaler for at have penge stående i banken, så er tre procent i depotrente enestående. Kunderne får altså både en flot depotrente og sikkerhed for deres pensionsopsparing, siger Claude Reffs, pensionsdirektør i Alm. Brand Pension.

Konkret betyder depotrenten på tre procent, at en pensionsopsparing på en million kroner på ét år vil blive forrentet med 30.000 kr. før pensionsafkastsskat. Den markedsledende rente er et resultat af pensionsselskabets bonusgrad, som er blandt landets højeste. Bonusgraden kan betegnes som den sikkerhedsbuffer, selskabet har til at stå imod dårlige tider på finansmarkederne.

Depotrenten knytter sig til gennemsnitsrenteproduktet, som mange danskere har valgt som deres pensionsordning.

- Vi vil gerne give vores kunder økonomisk tryghed i pensionstilværelsen, så de kan koncentrere sig om at leve seniorlivet. Og vi vil gerne være et attraktivt pensionsselskab for nye kunder. Derfor tilbyder vi de garanterede ordninger og markedets højeste depotrente, siger Claude Reffs.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om ALM. BRAND Forsikring A/S

ALM. BRAND Forsikring A/S
ALM. BRAND Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Alm. Brand er en dansk finansiel koncern, der blev grundlagt tilbage i 1792. I dag driver vi virksomhed inden for bank, forsikring og pension og kan dermed dække alle finansielle behov hos vores kunder. 

Følg pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum