ALM. BRAND Forsikring A/SALM. BRAND Forsikring A/S

Alm. Brand Group styrker banksamarbejde med forsikringer målrettet landbruget

Del

Nu styrker Alm. Brand Group indsatsen over for landbruget, som i forvejen er et kernesegment i forsikringskoncernen. Det sker med forsikringer samt skadesforebyggende og bæredygtighedsmæssige tiltag tilpasset de særlige behov, et landbrugserhverv i omstilling står med.

Alm. Brand Group tilbyder nu forsikringer til landbruget via det brede banksamarbejde. (Foto: Shutterstock)
Alm. Brand Group tilbyder nu forsikringer til landbruget via det brede banksamarbejde. (Foto: Shutterstock)

Alm. Brand tilbyder nu landbrugsforsikringer via bankassurancesamarbejdet – en mulighed, som er opstået efter sammenlægningen af Alm. Brand og Codan i foråret. Alm. Brand-brandet står stærkt i landbrugsmarkedet, mens Codan via Privatsikring og Erhvervssikring er stærk på bankassurance.

”Op imod hver anden landbrugskunde i Danmark er kunde i en af de knap 30 banker og sparekasser, der indgår i vores bankassurance-samarbejde. På baggrund af Alm. Brands lange erfaring og stærke kompetencer indenfor landbrug har vores mange partnerbanker efter sammenlægningen efterspurgt Alm. Brand-brandet til deres landbrugskunder. Det ser vi et stort potentiale i, og vi er rigtig stolte af, at bankerne viser os den tillid at henvise deres landsbrugskunder til os,” siger Kim Bai Wadstrøm, som er koncerndirektør med ansvar for Bankassurance i Alm. Brand Group.

”Via et tæt samarbejde mellem landbrugsassurandørerne og landbrugsrådgiverne i bankerne opnår vi mulighed for, at rådgiverne bringer os i spil i rette tid og på rette sted og på den rigtige måde. Det kan for eksempel være, når landbrugsrådgiveren og kunden taler om en ny maskine til gården, før det egentlige køb,” forklarer Kim Bai Wadstrøm.

Et erhverv i forandring
Landbruget gennemgår i disse år en stor omstilling, der er drevet af både nye forbrugerønsker, nye teknologiske muligheder, ændringer i ejerformer og ikke mindst nye risici fra klimaforandringer og afledte reguleringskrav om at styrke bæredygtigheden i industrien. Landbruget skal omstilles til at være mere klima- og miljøvenligt, samtidig med at det forbliver økonomisk bæredygtigt. Herudover har flere og flere landbrug fokus på at forebygge skader.

”Landbruget er i stigende omfang fokuseret på at undgå skader, og interessen for skadesforebyggende tiltag målrettet branchen er derfor i vækst. Sammen med en række tætte samarbejdspartnere har vi udviklet en række skadeforebyggende og bæredygtighedsmæssige tiltag, som vi fra begyndelsen af det nye år tilbyder landbrugskunderne i tillæg til selve forsikringerne,” tilføjer Kim Bai Wadstrøm.

Tilbuddet vil bl.a. indeholde:

  • Et skadeforebyggelsestjek, som bliver leveret af Alm. Brands egne specialister samt en løsning med personalarmer, områdealarmer og brandalarmer udviklet i samarbejde med G4S, som via Erhvervssikring er støttet af Østifterne.
  • En beredskabsplan udviklet til det enkelte landbrug i tæt samarbejde med kunden.
  • Et udvidet arbejdsskadetjek fra SEGES, som handler om at undgå arbejdsskader og nedslidning for medarbejdere og ejer.
  • En forsikring af sygedriftstab målrettet landbrugeren, leveret af Alm. Brand.
  • Et digitalt klimaværktøj fra SEGES, hvor det enkelte landbrug kan beregne klimabelastningen for hele sin landbrugsproduktion. Med værktøjet kan landmanden beregne bedriftens aftryk, og hvordan ændringer i f.eks. fodring, markdrift eller investeringer kan påvirke klimaaftrykket.

Billeder

Alm. Brand Group tilbyder nu forsikringer til landbruget via det brede banksamarbejde. (Foto: Shutterstock)
Alm. Brand Group tilbyder nu forsikringer til landbruget via det brede banksamarbejde. (Foto: Shutterstock)
Download

Information om ALM. BRAND Forsikring A/S

ALM. BRAND Forsikring A/S
ALM. BRAND Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Gennem mere end 200 år har vi hjulpet vores kunder med at afdække deres forsikringsbehov, forebygge skader og været der, når en skade rammer. Vores erfaring gør, at vi ved, hvad der skal til, når det handler om at sikre dig og dine værdier, så du kan føle dig sikker og have ro i maven. Ordentlighed er vigtigt for os. Som kunde kan du være sikker på både ordentlighed og fornuft, når det kommer til priser, fleksibilitet og dækning. Vi mener, det skal være nemt at være kunde hos os, og vi arbejder hele tiden for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig som kunde. Både i dag, i morgen og i fremtiden.

Følg pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum