ALM. BRAND Forsikring A/SALM. BRAND Forsikring A/S

Alm. Brand Group rykker fynske kolleger sammen i Cortex Park

Del

Spritnye og bæredygtige lokaler i Cortex Park kommer til at danne rammen om Alm. Brand Groups fynske medarbejdere. Det sker med afsæt i ønsket om at fastholde Alm. Brand Groups stærke tilstedeværelse på Fyn.

Alm. Brand Group flytter 133 medarbejdere til Odenses nye vidensbydel Cortex Park. (Ill.: Colliers)
Alm. Brand Group flytter 133 medarbejdere til Odenses nye vidensbydel Cortex Park. (Ill.: Colliers)

Til marts 2023 siger Alm. Brand Group goddag til spritnye kontorlokaler i Odenses nye vidensbydel Cortex Park. Samtidig bliver det et farvel til kontorerne i Vestergade, Gråbrødre Plads og Gråbrødre Passage i centrum af Odense samt Codans kontor på Fynsvej i Middelfart. Det sker efter forårets sammenlægning af forsikringsselskaberne Codan og Alm. Brand.

I alt flytter 133 medarbejdere sammen i de nye lokationer i Cortex Park, hvor de skal varetage funktioner i Alm. Bank Groups forretningsområder Privat, Erhverv og Bankassurance.

”Det er med afsæt i ønsket om at fastholde vores stærke tilstedeværelse på Fyn, at vi nu samler kollegerne i helt nye og bæredygtige lokationer i Cortex Park. Samtidig bringer vi medarbejderne tættere sammen i vores fælles koncern til glæde for kunderne i Codan og Alm. Brand,” siger HR & Kommunikationsdirektør Claus Kappel Christensen, Alm. Brand Group.

”Dertil kommer, at vi med frasalget af Alm. Brand Bank, der havde filial i Vestergade, ikke længere har behov for kontorer på en traditionel strøgadresse. Vi har derfor i et godt stykke tid været på udkig efter nye, rummelige og tidssvarende kontorfaciliteter i Odense,” forklarer Claus Kappel Christensen.

Flytter ind i kontorfællesskab
Cortex Park er under opførsel og ligger i den sydøstlige del af Odense tæt på universitetet og motorvejen – og med egen letbanestation. Alm. Brand Groups nye kontor på Cortex Park Øst 12 bliver en del af et 4-etagers kontorfællesskab med fælles kantine, tagterrasse, parkeringshus og mødecenter.

Flytningerne forventes gennemført i løbet af marts 2023 forudsat.

Kontakter

Billeder

Alm. Brand Group flytter 133 medarbejdere til Odenses nye vidensbydel Cortex Park. (Ill.: Colliers)
Alm. Brand Group flytter 133 medarbejdere til Odenses nye vidensbydel Cortex Park. (Ill.: Colliers)
Download

Information om ALM. BRAND Forsikring A/S

ALM. BRAND Forsikring A/S
ALM. BRAND Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Gennem mere end 200 år har vi hjulpet vores kunder med at afdække deres forsikringsbehov, forebygge skader og været der, når en skade rammer. Vores erfaring gør, at vi ved, hvad der skal til, når det handler om at sikre dig og dine værdier, så du kan føle dig sikker og have ro i maven. Ordentlighed er vigtigt for os. Som kunde kan du være sikker på både ordentlighed og fornuft, når det kommer til priser, fleksibilitet og dækning. Vi mener, det skal være nemt at være kunde hos os, og vi arbejder hele tiden for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig som kunde. Både i dag, i morgen og i fremtiden.

Følg pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum