ALM. BRAND Forsikring A/S

Alm. Brand ansætter chef for Investor Relations

Del

Mads Thinggaard er ny chef for Investor Relations i Alm. Brand.

46-årige Mads Thinggaard er fra 1. februar næste år chef for Investor Relations i Alm. Brand.

Mads Thinggaard har de forgangne 15 år arbejdet som analytiker inden for finanssektoren hos blandt andre Handelsbanken og Nykredit, heraf de seneste fem år hos ABG Sundal Collier som bank-og forsikringsanalytiker.

I den nyoprettede stilling som IR-chef vil Mads Thinggaard referere til CFO i Alm. Brand Andreas Ruben Madsen.

Ifølge Mads Thinggaard er det et optimalt tidspunkt at overtage ansvaret for IR i Alm. Brand på. Ambitionen er at sikre analytiker- og investor-kommunikation af høj kvalitet og udbrede kendskabet til Alm. Brand – både i Danmark og i udlandet.

- Det er en overordentlig spændende transformation, som Alm. Brand står over for med opkøbet af Codans danske aktiviteter. Det bliver mit livs opgave at have ansvaret de kommende år for investorkommunikationen i forbindelse med opkøbet, og det bliver min fornemmeste opgave at synliggøre de styrker, der ligger i Alm. Brand som knivskarpt skadesforsikringsselskab, siger Mads Thinggaard.

Andreas Ruben Madsen er meget begejstret for, at Mads Thinggaard bliver en del af Alm. Brand i det nye år.

- Den viden, Mads kommer med ude fra markedet, er uvurderlig. Vi ruster os til at kunne imødegå en større efterspørgsel på tydelig investorkommunikation i de kommende år, hvor koncernen vokser til dobbelt størrelse, og vores velfungerende IR-funktion bliver nu yderligere styrket med Mads om bord, siger Andreas Ruben Madsen.

Mads Thinggaard er oprindeligt uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og bor i Virum med sin hustru og deres to døtre.

CV – Mads Thinggaard:

2017-2021 aktieanalytiker hos ABG Sundal Collier

2013-2017 senior aktieanalytiker i Handelsbanken Capital Markets

2008-2013 senior aktieanalytiker i Nykredit Markets

2006-2008 aktieanalytiker i FIH Capital Markets

2003-2006 risikoanalytiker i FIH Erhvervsbank

2003 Uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om ALM. BRAND Forsikring A/S

ALM. BRAND Forsikring A/S
ALM. BRAND Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Gennem mere end 200 år har vi hjulpet vores kunder med at afdække deres forsikringsbehov, forebygge skader og været der, når en skade rammer. Vores erfaring gør, at vi ved, hvad der skal til, når det handler om at sikre dig og dine værdier, så du kan føle dig sikker og have ro i maven. Ordentlighed er vigtigt for os. Som kunde kan du være sikker på både ordentlighed og fornuft, når det kommer til priser, fleksibilitet og dækning. Vi mener, det skal være nemt at være kunde hos os, og vi arbejder hele tiden for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig som kunde. Både i dag, i morgen og i fremtiden.

Følg pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Alm. Brand Groups nye organisation er på plads16.6.2022 12:05:21 CEST | Pressemeddelelse

Den nye organisation i den sammenlagte Alm. Brand Group er nu på plads. Primo maj blev Alm. Brand Groups nye, fælles koncernledelse og den overordnede organisation præsenteret, og i dag er sammenlægningen af Alm. Brand og Codan til en fælles organisation gennemført. I forbindelse med sammenlægningen nedlægges i alt omkring 130 stillinger som følge af bortfald af dobbeltfunktioner og stordriftsfordele. Grundet bl.a. tilbageholdenhed med nyansættelser og genbesættelser af stillinger, er antallet af afskedigelser begrænset til omkring 90 medarbejdere. Desværre har vi i dag måtte sige farvel til både dygtige og gode kolleger som følge af sammenlægningen. Det er svært at undgå, når to virksomheder skal smelte sammen til en, og det har været vigtigt for os at skabe hurtig afklaring for alle, siger adm. direktør i Alm. Brand Group, Rasmus Werner Nielsen. Alm. Brand Group tilbyder outplacement-forløb til de berørte kolleger for at hjælpe dem bedst muligt videre. Sammenflytning i København Som

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum