Aller Media

ALLY: Ny app forener podcast, video og reads

Del

I dag, mandag den 1. november, lancerer Aller Media Danmark en helt ny app fyldt med udvalgt, originalt indhold på tværs af video, lyd og tekst, der giver brugerne underholdning med substans og popkultur med perspektiv.

PR-foto: Aller Media Denmark
PR-foto: Aller Media Denmark

Aller Medias nye digitale brand, ALLY, forener underholdning med substans og gør op med sondringen mellem lav- og finkultur; hvad der er rigtigt og forkert. Den moderne mediebruger ønsker nemlig både at lade sig underholde af reality, leve sig ind i skæbnefortællinger og søge det større perspektiv i livet med fordybelse på tværs af formater.

ALLY bryder med den kulturelle kassetænkning og fokuserer i stedet på at give brugeren det, der underholder, engagerer og inspirerer – og hvor Tove Ditlevsen og Kim Kardashian begge repræsenterer noget interessant i den moderne kønsdebat.

Unik position i markedet

ALLY bliver med sin profil en unik tilføjelse til det danske mediemarked, der ikke skal slås med de eksisterende streamingtjenester, men som ifølge Lise Kammersgaard, digital mediechef i Aller Media, i stedet skal supplere med en ny indholdsprofil i markedet.

"Vi tager ikke kampen op med TV2 Play, Netflix, HBO og andre streamingtjenester, hverken format- eller prismæssigt. Med ALLY indtager vi en position på det danske mediemarked, hvor vi kombinerer flere indholdsformater i én og samme tjeneste," siger hun og uddyber:

"ALLY rummer rene podcastserier, short-format videokoncepter og reads, men også tematiserede indholdskoncepter på tværs af alle tre formater. Det bærende indholdsmantra for ALLY er ”Underholdning med substans – Popkultur med perspektiv”," siger Lise Kammersgaard.

ALLY giver brugerne håndplukket, udvalgt kvalitetsindhold og rammer dem dér, hvor de er, i præcis det format de har lyst til at konsumere. ALLY tilbyder meningsfuld mobiltid som supplement til de tomme SoMe-kalorier og den ofte overfladiske, digitale nyhedsopdatering.

Fremtiden findes i multiformater

I selve designet af appen er der lagt stor vægt på at integrere de tre indholdsformater i én og samme oplevelse.

”Brugeroplevelsen er i centrum. Lyd i ørerne on-the-go, læsestof til snackpausen og kortere videoformater, når det passer dig. Vi har bygget et univers, der ikke er udelukkende algoritmestyret, men nøje kurateret, og som pirrer din nysgerrighed til at læse, lytte eller se mere,” siger Charlotte Riparbelli, adm. direktør i Aller Media, og fortsætter:

”Vores dna i Aller Media er at fortælle historier, skabe perspektiv og inspirere. Det har vi gjort som printpublicist i snart 150 år. Med ALLY sætter vi endnu mere strøm til vores digitale omstilling og udvikling som multiformatpublicist. Og jeg er stolt af, at vi nu kan lancere en nyskabende app til den moderne mediebruger på tværs af formater, med indhold som omdrejningspunkt,” slutter hun.

Prøv ALLYs univers gratis i 14 dage. Herefter 59,-/md. Hent den i din app-store.
Du kan afmelde når som helst.

Nøgleord

Kontakter

Magnus Hviid
Pressekontakt
magnus.hviid@aller.com
+45 28 72 63 85

Billeder

PR-foto: Aller Media Denmark
PR-foto: Aller Media Denmark
Download

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Aller Media er i dag den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser 1,8 millioner danskere med hver måned i mindst en af vores titler og mere end 2,3 millioner bruger et af vores digitale universer.

Aller Media A/S er en del af Aller A/S og har søstervirksomheder i Sverige, Norge og Finland.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum