Kræftens Bekæmpelse

Aller Media i spidsen for Danmarks største velgørenhedscykelløb

Del

Kræftens Bekæmpelse overdrager ledelsen af motionscykelløbet TRÆDTIL DANMARK til Aller Medias cykelmagasin, CyclingPlanet, som fremover vil være den drivende kraft bag løbet. Parterne håber, at det nye samarbejde vil få løbet op i et højere gear, så endnu flere cykelglade danskere vil cykle med i kampen mod kræft.

TRÆDTIL DANMARK blev etableret af Kræftens Bekæmpelse i 2012 og er siden vokset i størrelse, så det i dag er Danmarks største velgørenheds-motionscykelløb. Formålet er at sætte fokus på motion og sund livsstil som et middel til at forebygge kræft og andre sygdomme – og samtidig samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Kræftens Bekæmpelse er fortsat en aktiv samarbejds- og velgørenhedspartner på TRÆDTIL DANMARK, men nu med eksperter i cykelløb til at lede det.

- Vi har gennem længere tid kigget efter en stærk partner på TRÆDTIL DANMARK, og vi er meget glade for, at CyclingPlanet nu vil stå i spidsen for løbet og for samarbejdet med cykelklubberne og foreningerne rundt om i landet, for det er de gode til. Med Allers store kontakt til danskerne og CyclingPlanets ekspertise i at lave cykelløb er der gode muligheder for, at TRÆDTIL kan vokse sig endnu større i de kommende år, siger eventchef i Kræftens Bekæmpelse, Lise Atzen Bjerregaard.

Aller Media glæder sig til at stå i spidsen for TRÆDTIL DANMARK:

- Aller Media er i forvejen en stor bidragsyder til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med Knæk Cancer-indsamlingen, og vi er stolte over, at vi får lov til at videreføre traditionerne og driften af TRÆDTIL DANMARK. Vi håber på, at vi kan være med til at inspirere endnu flere danskere til at dyrke motion samtidig med, at de støtter en god sag, siger projektchef for CyclingPlanet, Lars Maagaard.

TRÆDTIL DANMARK holdes 28. august 2016 i ti danske byer: Hillerød, Klampenborg, Køge, Nykøbing Sjælland, Hjørring, Rebild, Grenaa, Vejle, Esbjerg og Sønderborg og endnu flere byer kan komme til. Der er både landevejs- og mountainbikeruter de fleste steder.

Læs mere om og tilmeld dig TRÆDTIL DANMARK på www.traedtil.dk.

Kontakter

Lise Atzen Bjerregaard
Chef for event, Kræftens Bekæmpelse
lisea@cancer.dk
Tlf.: 35 25 79 55

Lars Maagaard
Projektchef, CyclingPlanet
Lars.Maagaard@aller.com
Tlf.: 50 76 16 29

Information om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 Kbh Ø

http://www.cancer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Hvad har brøleaben, tigermissen og dansetrolden til fælles? Svaret handler om alkohol og kræft20.11.2017 06:00pressemeddelelse

Alkohol gør noget ved os. Når vi har fået et par genstande indenbords, bliver mange af os mere snakkesalige, nogle er ikke til at hive væk fra dansegulvet, og andre bliver pludselig ekstra charmerende – synes de selv. Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens alkoholkampagne ’Fuld af liv’ sætter i en ny indsats fokus på, hvad alkohol gør ved os, og bag den humoristiske indpakning gemmer sig et alvorligt budskab: Uanset hvilken type du bliver, når du drikker alkohol, så øger alkohol risikoen for kræft.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum