Søfartsstyrelsen

Alle mand på dæk - i dag er de søfarendes dag

Del

Over hele verden anerkendes de søfarende i dag som del af FN’s internationale dag for verdens søfarende – Day of the Seafarer.

FN’s internationale dag for de søfarende den 25. juni markeres hvert år med en kampagne, som sætter fokus på de søfarendes arbejde. De seneste år har der i erhvervet været stort fokus på de søfarendes fysiske og psykiske trivsel om bord. For at give dette vigtige fokus endnu mere vind i sejlene, er dette års kampagne dedikeret til de søfarendes trivsel.

Bidrag til dialogen
FN’s internationale søfartsorganisation, IMO, opfordrer bl.a. rederier til at benytte hashtagget #SupportSeafarersWellbeing til at vise, hvordan de tilbyder godt arbejdsmiljø, og hvordan de tackler udfordringer ift. de søfarendes mentale trivsel. Derudover opfordres søfarende til at dele billeder af dem selv på havet i positive arbejdssituationer ved hjælp af hashtagget #GoodDayatSea.

Fakta om Day of the Seafarer
FN’s internationale dag blev indstiftet i 2010 med henblik på årligt at vise de søfarendes afgørende betydning for søfartserhvervet og derigennem deres vigtige bidrag til verdenshandlen og -økonomien.

Læs mere om Day of the Seafarer.

Nøgleord

Billeder

Information om Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen
Søfartsstyrelsen
Fjordvænget 30
4220 Korsør

72 19 60 00https://www.soefartsstyrelsen.dk/

I Søfartsstyrelsen arbejder vi for at skabe sikkerhed til søs og vækst i de maritime erhverv i Danmark. For os går sikkerhed og vækst hånd i hånd, fordi væksten i Det Blå Danmark skal bygge på kvalitetsskibsfart.

Følg pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum