Ishøj Kommune

Alle elsker Mira

Del

…eller det burde de i hvert fald gøre, for Mira er en pige, som man kun kan holde af. Du kan møde Miras "forældre" onsdag d. 16. oktober fra kl. 14-16 i Kulturium Bibliotek i Ishøj

Mira er hovedpersonen i Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøis nu tre graphic novels, ”du er selv hovedpersonen"-bog og en let-læsningsbog.

Bøgerne handler om Mira, der bor med sin mor og mors nye kæreste på en husbåd. Mira har også fået en far, hans nye kæreste og en ny lillebror ind i sit liv. Så Mira har travlt med at operere rundt i et liv fyldt med familie, veninder og tanker om tilværelsen.

Kender du Mira?

Her på Kulturium Bibliotek er vi ret så vilde med hende og anbefaler hende til så mange, vi overhovedet kan. Ikke at det er nødvendigt, for mange har fundet frem til bøgerne om Mira på egen hånd. I hvert fald må vi ofte gå forgæves efter bøgerne på hylden. De er simpelthen udlånt.

Da vi simpelthen ikke kan få nok af Mira, har vi i efterårsferien inviteret forfatter- og illustratorparret Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi til Kulturium Bibliotek for at for tælle om deres tegneserie. Vi skal høre om tankerne bag bogserien og mere om, hvad der kommer til at ske med Mira i de næste bøger.

Tegn din egen tegneserie

Bagefter skal vi selv prøve at tegne vores egen tegneserie, når Rasmus Bregnhøi leder os trygt igennem en tegneworkshop. Det bliver fantastisk, og vi glæder os meget til at se jer alle sammen.

Dette fantastiske arrangement foregår onsdag d. 16. oktober fra kl. 14-16 og henvender sig til børn fra 8 år.

Arrangementet er gratis, tilmelding er dog nødvendig.

Gratis billetter kan bestilles på Kulturium Biblioteks hjemmeside fra den 2. oktober

Kontakter

Kathrine Hartzner, børnebibliotekar i Kulturium Bibliotek i Ishøj: katha@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum