Aabenraa Kommune

Alle beboere og medarbejdere på Plejehjemmet Rønshave testes for COVID-19 efter smittetilfælde

Del

Efter en systematisk testprocedure har en medarbejder på Plejehjemmet Rønshave modtaget et positivt COVID-19 testsvar. Derfor opfordres alle beboere og medarbejdere i tilknytning til plejehjemmet at blive testet.

En medarbejder på Plejehjemmet Rønshave er blevet testet positiv med COVID-19. Det er medarbejderen efter at have modtaget en test via den systematiske testprocedure, hvor plejepersonale tilbydes at blive testet hver 14. dag.

- Det viser, at testproceduren er vigtig, da medarbejderen ikke har haft symptomer. Ved at have opdaget det positive smittetilfælde kan vi nu iværksatte de nødvendige tiltag på plejehjemmet, siger social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen, og fortsætter:

- Det betyder, at alle 40 plejehjemsbeboere og 55 medarbejdere nu vil kunne blive testet hurtigst muligt, og vi kan tage alle de nødvendige forholdsregler. Derfor bliver blandt andet daghjemmet på plejehjemmet lukket i den kommende tid for at undgå yderligere smitte.

Aabenraa Kommune er i tæt dialog med de relevante sundhedsmyndigheder, og Region Syddanmark kommer forbi Plejehjemmet Rønshave med deres udekørende podeenhed for at sikre, at flest muligt kan blive testet hurtigst muligt.

Alle pårørende til beboere på plejehjemmet er blevet orienteret.

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum