ALK

ALK udnævner Senior Vice President for R&D i Nordamerika og Internationale markeder

Del

ALK (ALKB:DC / OMX: ALK B / AKABY / AKBLF) meddeler i dag, at Hendrik Nolte, M.D., Med.Sc.D er udnævnt til ny Senior Vice President for forskning og udvikling i Nordamerika og Internationale Markeder med base i USA.

Hendrik Nolte bliver ansvarlig for ALKs R&D-strategi for Nordamerika og Internationale Markeder, herunder Kina, og han vil arbejde tæt sammen med ALKs partnere i Rusland, Japan, Sydøstasien, Australien og New Zealand.

Henrik Jacobi, forskningsdirektør i ALK, siger: “Hendriks ry inden for allergivaccination er uden sidestykke, og vi byder ham velkommen til ALK, hvor han vil være en nøglefigur i opskaleringen af vores aktiviteter i Nordamerika og en vigtig medspiller i forhold til vores arbejde med at globalisere porteføljen af tabletvacciner.”

I sit tidligere job som Head of Respiratory hos Merck Sharp & Dome var Hendrik Nolte ansvarlig for arbejdet med udvikling og registrering af ALKs tabletvacciner mod græspollen- og ragweedallergi – GRASTEK® og RAGWITEK® – samt tabletvaccinen mod husstøvmideallergi.

Hendrik Nolte udtaler: "Jeg er stolt over at have fået muligheden for at vende tilbage til ALK. Igennem min karriere, både som læge og forsker, har jeg altid været imponeret over ALKs stærke ønske om at behandle allergi. Allergiforskning og luftvejsmedicin har været mit livsværk, og jeg motiveres konstant af både behovet for bedre behandling for patienterne, især patienter med respiratoriske allergisygdomme, og af den voksende videnskabelige evidens til fordel for behandling med allergivaccination."

Hendrik Nolte har haft forskellige stillinger inden for klinisk forskning hos Roche, Hycor Biomedical og ALK. Før han påtog sig forskellige ledelsesroller hos Merck i 2005, var Hendrik Nolte lektor i afdelingen for intern medicin på Københavns Universitet, hvor han også fungerede som lungespecialist og leder af lungemedicinsk afdeling på Bispebjerg Hospital. Hendrik Nolte blev færdiguddannet som læge fra Københavns Universitet i 1985 og tog sin doktorgrad i 1992.

Nøgleord

Kontakter

Investor Relations: Per Plotnikof, tlf. 4574 7527, mobil 2261 2525
Presse: Jeppe Ilkjær, tlf. 7877 4532, mobil 3050 2014

Information om ALK

ALK
ALK
Bøge Alle 6-8, Bygn. 5,
2970 Hørsholm

3816 7070http://www.alk-abello.com/

Om ALK

ALK er en global, forskningsbaseret farmaceutisk virksomhed, der fokuserer på forebyggelse, diagnosticering og behandling af allergi. ALK er en af verdens førende inden for immunterapi mod allergi – en behandling af den underliggende årsag til allergien. Virksomheden har ca. 2.300 medarbejdere og datterselskaber, produktionsfaciliteter og distributører over hele verden. ALK har indgået partnerskabsaftaler med Torii, Abbott og Seqirus om kommercialisering af sublinguale tabletbaserede allergivacciner i henholdsvis Japan, Rusland og Sydøstasien samt Australien og New Zealand. Selskabet har hovedkvarter i Hørsholm og er børsnoteret på NASDAQ Copenhagen. Læs mere på www.alk.net.

Følg pressemeddelelser fra ALK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALK

Eksamensperioden er ekstra hård for de pollenramte14.6.2018 12:10Pressemeddelelse

Studerende med pollenallergi har det svært i øjeblikket. Ikke alene skal de som deres medstuderende gå til et utal af eksaminer. De skal også kæmpe med øjne, der klør og en næse, der løber, og det påvirker manges præstationer negativt. Behandlingen af allergi har dog de seneste år budt på fremskridt og de hårdest ramte studerende kan i dag bl.a. blive vaccineret med tabletbehandling for græsallergi, når den symptomatiske behandling ikke har tilstrækkelig effekt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum