​ALIVE øger fokus på eksterne events

Del

Aller Media vælger at gentænke eller aflyse egne events i 2021. Det betyder samtidig, at ALIVE, Aller Medias selvstændige eventbureau, øger fokus på eksterne events i 2021 og frem mod Tour de France i Danmark i 2022.

Som følge af COVID-19-situationen, og usikkerheden afledt heraf, aflyser eller gentænker Aller Media egne events i 2021, der traditionelt alle ligger i første halvår. Det ændrede fokus i Aller Media betyder samtidig, at ALIVE øger fokus på eksterne events med Tour de France 2022 som ledestjerne.

I februar 2020 kunne ALIVE meddele, at de er valgt som officiel VIP Hospitality Partner i Danmark, når Tour De France gæster landet i 2022. Oprindeligt skulle touren besøge de i alt 5 danske byer i 2021, men det blev rykket, da man pga. COVID-19 måtte flytte EM i fodbold til 2021.

Den ændrede startdato for Tour de France har dog været positiv for ALIVE, da det har betydet både flere events og flere event-muligheder op til selve tour-starten. Her launcher ALIVE bl.a. den store Grand Départ Business club til maj 2021, der tilbyder en række eksklusive events op til og under touren.

Samtidig har man effektivt tilpasset sig og er klar på at varetage flere andre eksterne events i 2021, når COVID-19-situationen igen tillader det, og frem mod 2022.

- 2020 har været et udfordrende år for eventbranchen med stor usikkerhed pga. COVID-19-situationen. Her har vi i branchen stået over for en lang række aflysninger. Og det er desværre en usikkerhed, som også ser ud til at påvirke de første måneder af 2021, siger Jesper Hartley, adm. direktør i ALIVE, og fortsætter:

- I ALIVE står vi dog meget stærkt som eventbureau over for eksterne partnere, da vi har ressourcemæssige muskler med os ved at være ”powered by Aller”. Det giver os et rigtig godt udgangspunkt for at foretage en strategisk tilpasning og dermed sikre, at vi er fleksible, omstillingsparate og klar til at producere og levere eksterne events i topklasse i 2021, lige så snart situationen gør det muligt. Lige nu har vi bl.a. stor succes med udvikling, produktion og afvikling af virtuelle events, siger han.

COVID-19 var i 2020 årsag til, at flere store, internt producerede events i Aller Media blev aflyst. Derfor har man i Aller Media set på, hvordan man bedst tilpasser sig, når man går ind i første halvdel af 2021.

- Vi er selvfølgelig enormt ærgerlige over, at vi i 2020 måtte aflyse vores traditionsrige events eller afholde dem på alternative måder. Det er store højdepunkter, som læsere, samarbejdspartnere og vi selv ser frem til. Som situationen ser ud lige nu, er usikkerheden fortsat for stor til, at vi med garanti kan gennemføre vores events på den ønskede måde i første halvår af 2021. Derfor aflyser vi disse ud fra et forsigtighedsprincip. Og så er vi i fuld gang med at kigge ind i et nyt og spændende eventmarked efter corona, med flere nye måder at afvikle store begivenheder på, siger Charlotte Riparbelli, adm. direktør Aller Media.

Nøgleord

Billeder

Information om ALIVE

ALIVE
ALIVE
Havneholmen 33
1561 København

https://alive.dk/

Følg pressemeddelelser fra ALIVE

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALIVE

Akkreditering ELLE Style Awards 2020, den 18. september15.9.2020 08:25:00 CEST | Pressemeddelelse

Fredag den 18. september afholdes ELLE Style Awards 2020 på Hotel Villa Copenhagen i København. Grundet den aktuelle COVID-19-situation er der en række retningslinjer for både gæster og presse, som vi skal følge for i fællesskab at sikre en forsvarlig afvikling af eventen. Dette vil vi informere nærmere om på dagen, ligesom vi beder dig være opmærksom på nedenstående mødetid for presse og briefing samt deadline for akkreditering. Akkreditering Vi beder dig søge akkreditering senest torsdag den 17. september kl. 12.00 på ALIVE@ALIVE.dk. Der er tilbagemelding på ønsket kreditering torsdag den 17. september kl. 15.00. Program for aftenen Kl. 16.30 Presseindgang åbner Kl. 16.50 Pressebriefing Kl. 17.15 Rød løber Kl. 19.00 Show starter Der stilles håndsprit og masker til rådighed. Masker skal benyttes hele aftenen. Alle fotografer og journalister skal registreres inden briefing. Gæsterne ankommer på rød løber i fastlagte tidsintervaller fra kl. 17.15-18.30. På grund af de særlige omstændigh

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum