ALIVE henter ny Director of B2B Sales

Del

Lise Sparre Milandt, 46, er pr. 25. november ny Director of B2B Sales i eventbureauet ALIVE A/S.

Den 25. november tiltræder Lise Sparre Milandt som ny Director of B2B Sales i ALIVE A/S. Lise kommer fra en stilling som Director of Congress, Conference and Rooms Sales hos BC Hospitality Group, hvor hun har været siden 2012.

I ALIVE A/S bliver Lise Sparre Milandt ansvarlig for etableringen af salgsorganisationen og skal bidrage til, at virksomheden positionerer sig endnu stærkere på den danske, nordiske og internationale eventscene:

- Det er en fantastisk nyhed, at vi nu kan byde Lise velkommen hos ALIVE A/S. Lise kommer med en mangeårig salgserfaring fra tilsvarende stillinger i markedet samt et stort nationalt og internationalt netværk. I ALIVE får hun det overordnede ansvar for etableringen af vores salgsorganisation og for vores strategiske nationale og internationale partnerskaber og branchemedlemsskaber, siger Jesper Hartley, adm. direktør i ALIVE A/S.

Lise har arbejdet indgående med event og salg siden 2002, hvor hun bl.a. har været Senior Project Manger i Wonderful Copenhagen, Director of Congress and Events Sales i Bella Center Copenhagen og Forum Copenhagen og sidst Director of Congress, Conference and Rooms Sales hos BC Hospitality Group:

- Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af et meget professionelt og engageret team i ALIVE, hvor jeg skal være med til at skabe unikke kundesamarbejder på den danske, nordiske og internationale eventscene. Det bliver fantastisk at bidrage og komme med på den spændende rejse, ALIVE allerede har påbegyndt, siger Lise Sparre Milandt.

Om ALIVE A/S:

ALIVE A/S er et selvstændigt eventbureau, der er ejet af Aller Media A/S. ALIVE er specialiseret inden for store, eksterne special events, corporate events samt marketing events for Aller Medias egne brands og for eksterne kunder. Senest har ALIVE bl.a. stået for produktionen af Årets Rambuk 2019 for Dansk Markedsføring og FSC Design Award 2019.

Related links

Nøgleord

Kontakter

Kontakt:

Lise Sparre Milandt / 42403665 / lise@alive.dk

Jesper Hartley / 50761678 / jesper@alive.dk

Billeder

Information om ALIVE

ALIVE
ALIVE
Havneholmen 33
1561 København

https://alive.dk/

Følg pressemeddelelser fra ALIVE

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALIVE

Akkreditering ELLE Style Awards 2020, den 18. september15.9.2020 08:25:00 CEST | Pressemeddelelse

Fredag den 18. september afholdes ELLE Style Awards 2020 på Hotel Villa Copenhagen i København. Grundet den aktuelle COVID-19-situation er der en række retningslinjer for både gæster og presse, som vi skal følge for i fællesskab at sikre en forsvarlig afvikling af eventen. Dette vil vi informere nærmere om på dagen, ligesom vi beder dig være opmærksom på nedenstående mødetid for presse og briefing samt deadline for akkreditering. Akkreditering Vi beder dig søge akkreditering senest torsdag den 17. september kl. 12.00 på ALIVE@ALIVE.dk. Der er tilbagemelding på ønsket kreditering torsdag den 17. september kl. 15.00. Program for aftenen Kl. 16.30 Presseindgang åbner Kl. 16.50 Pressebriefing Kl. 17.15 Rød løber Kl. 19.00 Show starter Der stilles håndsprit og masker til rådighed. Masker skal benyttes hele aftenen. Alle fotografer og journalister skal registreres inden briefing. Gæsterne ankommer på rød løber i fastlagte tidsintervaller fra kl. 17.15-18.30. På grund af de særlige omstændigh

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum