Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet valgt som leverandør i ny it-rammeaftale for Erhvervsstyrelsen

Del

Sammen med 15 andre danske it-virksomheder er Alexandra Instituttet kommet igennem nåleøjet og udvalgt som leverandør for Erhvervsstyrelsen i en omfattende rammeaftale, der skal dække deres behov for it-udvikling de kommende år.

Erhvervsstyrelsen har netop afsluttet udbuddet af en ny it-rammeaftale på 450 millioner kroner, som løber frem til 2024. Her er Alexandra Instituttet sammen med 15 andre danske it-virksomheder kommet igennem nåleøjet og udvalgt som leverandør for styrelsens omfattende rammeaftale, der skal dække deres behov for it-udvikling de kommende år.

It-rammeaftalen dækker over en i alt syv specialiserede delområder, som hver især har forskellige rammebeløb.

Alexandra Instituttet er sammen virksomhederne Netcompany og Nine kommet med på en delkontrakt på 12 millioner kroner, som omfatter konsulentydelser inden for data science, herunder udvikling af modeller til machine learning samt foranalyser og udviklingsopgaver forbundet med data science

Søren Tranberg Hansen, Senior Machine Learning Specialist i Data Science and Engineering Lab ser frem til samarbejdet:

“Vi er selvfølgelig glade for at kunne indtræde som leverandør for Erhvervsstyrelsen på deres omfattende rammeaftale. Det er både en spændende opgave og viser samtidig, at vi er blandt de førende inden for kunstig intelligens og data science.”

 

Billeder

Information om Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet
Alexandra Instituttet
Åbogade 34 · Njalsgade 76, 3. sal
8200 Aarhus N · 2300 København S

+45 70 27 70 12https://alexandra.dk

100 eksperter under ét tag 

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og -teknologi. Vores udgangspunkt er samfundsmæssige problemstillinger og behov for at omsætte den nyeste forskning til innovative løsninger. 

Hos os finder du stærke kompetencer inden for blandt andet computer graphics, kunstig intelligens, internet of things, big data, cybersikkerhed, interaktionsdesign og smarte produkter

Vi arbejder i et tværfagligt miljø og er et hold af højtkvalificerede specialister, der hurtigt kan forstå din organisations og dine brugeres problemstillinger.

 
 

Følg pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

Algoritme skal forbedre livetrackingen af sportsbegivenheder 4.12.2020 11:02:59 CETPressemeddelelse

Virksomheden TracTrac, der har specialiseret sig i at levere tracking af sejlsport, orienteringsløb eller andre sportsgrene, hvor deltagerne bevæger sig over store områder, er klar med ny teknologi, som kan revolutionere livetrackingen af sportsbegivenheder i bymiljøer. Virksomheden har det seneste år i samarbejde med Alexandra Instituttet arbejdet på en algoritme, der skal forbedre positioneringen og dermed oplevelsen af formidlingen af en konkurrence.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum