Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet tilfører bestyrelsen to stærke kræfter

Del

Alexandra Instituttets bestyrelse har fået to nye medlemmer. Det er henholdsvis Anne-Sofie Nielsen, Innovationsdirektør ved nemlig.com og Marianne K. Knudsen, Group Vice President ved Grundfos Global Water Utility Segment, der indtræder i bestyrelsen.

Med Anne-Sofie Nielsen får bestyrelsen et medlem med solid erfaring med digital og agil ledelse, samt anvendelsen af ny teknologi som intern og ekstern forandringsagent med brugeren i centrum.


Med Marianne Knudsen udbygger bestyrelsen sin erfaring med digital transformation og digitalisering af produktydelserne – noget hun har arbejdet med gennem en årrække i Grundfos. 

Alexandra Instituttets bestyrelsesformand Steen M. Lynenskjold, der er CCO hos Terma siger:

- Jeg er rigtig glad for, at Anne-Sofie Nielsen og Marianne Knudsen har sagt ja til at indgå i bestyrelsen. Med base i København vil Anne-Sofie hjælpe med at styrke vores netværk og profil i hovedstadsområdet, ud over at hendes faglige erfaringer er yderst relevante for os. Marianne kommer med en kæmpe erfaring i at bruge digitalisering til at få en stor industrivirksomhed som Grundfos bragt ind i en næste fase. Jeg ser frem til et godt samarbejde med Anne-Sofie og Marianne.

De to nye medlemmer er indtråft i bestyrelsen mandag d. 29. april.

Yderligere info:

Anne-Sofie Nielsen, Chief Innovation Officer, nemlig.com
Anne-Sofie er uddannet civilingeniør fra DTU i 2005, med speciale i ”Safe & secure IT systems”. Hun har en baggrund fra Kofax/Kapow Software, inden hun i 2015 startede hos nemlig.com. Her har hun ansvaret for udvikling af website / app for nemlig.com, teknologievaluering samt tværgående innovations- og forretningsudviklingsprojekter. Hun har stor erfaring med digital og agil ledelse samt med anvendelsen af ny teknologi som intern og ekstern forandringsagent med brugeren i centrum.

Marianne K. Knudsen, Group Vice President, Grundfos Global Water Utility Segment
Marianne er uddannet på CBS i 2005. Hun startede sin karriere i konsulentbranchen – blandt andet hos PA Consulting Group – og har været med til at starte nye virksomheder op, inden hun i 2015 kom til Grundfos. Her har hun haft ansvaret for den digitale transformation og digitalisering af produktydelserne fra Grundfos, inden hun blev forfremmet til sit nuværende job med overordnet ansvar for et af de tre forretningssegmenter i Grundfos.

Kontakter

Billeder

Information om Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet
Alexandra Instituttet
Åbogade 34 · Njalsgade 76, 3. sal
8200 Aarhus N · 2300 København S

+45 70 27 70 12https://alexandra.dk

100 eksperter under ét tag 

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og -teknologi. Vores udgangspunkt er samfundsmæssige problemstillinger og behov for at omsætte den nyeste forskning til innovative løsninger. 

Hos os finder du stærke kompetencer inden for blandt andet computer graphics, kunstig intelligens, internet of things, big data, it-sikkerhed, interaktionsdesign og smarte produkter. 

Vi arbejder i et tværfagligt miljø og er et hold af højtkvalificerede specialister, der hurtigt kan forstå din organisations og dine brugeres problemstillinger.

 
 

Følg pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

Åben smart city-platform giver danske Leapcraft adgang til 21 europæiske byer 31.10.2019 09:00:00 CETPressemeddelelse

Det er ikke uden udfordringer at koble en IoT-sensor på forskellige byers smart city-platforme, da de ikke nødvendigvis anvender de samme standarder. Det er en udfordring som mange virksomheder står med, når de vil eksportere deres løsninger på tværs af grænser. Men et større EU-projekt har de sidste tre år arbejdet med at skabe fælles åbne standarder på området.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum