ALECTIA A/S

ALECTIA opruster på rådgivningsområdet med ny områdechef

Del

ALECTIA har pr. 1. februar 2016 ansat Mia Manghezi som ny områdechef for rådgivningsområdet i Byggeridivisionen. Mia Manghezi bliver en nøglespiller i udviklingen af ALECTIAs position som en af Danmarks absolut førende rådgivere inden for byggeriet.

Områdechef Mia Manghezi
Områdechef Mia Manghezi

Som områdechef i ALECTIA får Mia Manghezi ansvar for at udvikle Byggeridivisionens rådgivningsområde, som inkluderer bygherrerådgivning, byggeledelse, arbejdsmiljø-, brand- og akustikrådgivning.

Fokus på vækst i rådgivningsforretningen

ALECTIA er Danmarks 5. største ingeniørvirksomhed og den næststørste rådgiver inden for byggeriet. Virksomheden er allerede en markant spiller med en kundeportefølje, der inkluderer Microsoft, Københavns Lufthavn, kommuner og boligselskaber over hele landet. Ambitionen er at vækste rådgivningsområdet betragteligt over de kommende år, og det er her Mia Manghezi kommer ind i billedet. Divisionsdirektør i ALECTIA, Per Christensen fortæller:

”Mia Manghezi har et imponerende CV, et fantastisk drive og har skabt stærke resultater inden for forretningsudvikling, ledelse og byudvikling i sine tidligere jobs. Hendes indgående kendskab til kommunerne, den almene boligsektor og byggeriet generelt bliver en betydelig gevinst for både ALECTIA og vores kunder.”


Stærk passion for byggeriet

En af Mia Manghezis styrker er at få det tværgående samarbejde mellem byggeriets mange interessenter til at gå op i en højere enhed på projekter, hun ofte selv er initiativtager på. Hun har bl.a. udviklet nye boligkoncepter for Lejerbo, skabt politisk fokus på udviklingen af den sociale bæredygtighed i byggeriet og etableret en ny administrativ og politisk samarbejdsstruktur mellem Københavns Kommune og dens almene boligorganisationer.

”Jeg synes, noget af det sjoveste og mest udfordrende er, når mange forskellige fagligheder samarbejder, og man ved hjælp af god ledelse, fælles retning og en passion for byggeriet kan nå mål, der for andre virker urealistiske. Jeg glæder mig til at blive en del af ALECTIA, som de seneste år har udviklet sig markant på rådgivningsområdet, og som har evnen og ambitionerne til at blive en endnu større spiller på det danske marked”.

Mia Manghezi kommer fra en stilling som udviklings- og byggechef i Lejerbo, hvor hun bl.a. har haft ansvar for ledelse og udvikling af Udviklings- og Byggeafdelingen såvel som Lejerbos nybyggeri og renovering i hele landet. Hun har været ansvarlig for den samlede byggeportefølje på ca. 1 mia. kr. om året og en pipeline på ca. 13 mia. kroner inden for både nybyggeri, renoveringsprojekter og helhedsplaner.

Før Lejerbo arbejdede Mia Manghezi i Københavns Kommune, heraf de sidste fire år som områdechef i Teknik- og Miljøforvaltningen.

Kontakter

Divisionsdirektør Per Christensen: pc@alectia.com / tlf. 22 222 105
Områdechef Mia Manghezi: mima@alectia.com / tlf. 27 62 39 29

Billeder

Områdechef Mia Manghezi
Områdechef Mia Manghezi
Download
Divisionsdirektør Per Christensen
Divisionsdirektør Per Christensen
Download

Links

Information om ALECTIA A/S

ALECTIA A/S
ALECTIA A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum

88 191 000http://www.alectia.com/

Følg pressemeddelelser fra ALECTIA A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra ALECTIA A/S

ALECTIA skal være med til at skabe bedre boligforhold i Aarhus19.1.2017 13:52pressemeddelelse

Brabrand Boligforening er én af landets største boligforeninger med i alt 5.500 lejeboliger fordelt på 24 afdelinger. ALECTIA har netop vundet en rammeaftale på ingeniørrådgivning, der skal være med til at skabe flere og bedre lejeboliger i og omkring Aarhus. Boligforeningen har årligt afsat 110 mio. kr. til nybyggeri og 250 mio. til renovering. Da rammeaftalen løber over fire år, betyder det, at der er tale om en samlet anlægssum på ca. 1,5 mia. i denne periode.