Danske Spil A/S

Aldrig sket før: 2 lotterigevinster på over 100 millioner kroner på fire uger

Del

Ved aftenens Eurojackpot trækning smilede heldet endnu engang til danskerne. Kun fire uger efter, at en heldig dansker smadrede rekorden for den største gevinst i Eurojackpot, står Danske Spil nu med endnu en dansk førstepræmie på over 100.000.000 kroner – denne gang fra Fyns største by. Det er ikke sket før, at to danskere har vundet så meget med så kort mellemrum.

Fredag aften kunne en heldig odenseaner gå i seng som mangemillionær efter at have ramt de fem vindertal og to stjernetal på én række på sin kupon. En kupon, vedkommende har købt online. Den umanerligt heldige vinder kan derfor se frem til at få 107 skattefrie millioner ind på kontoen.

”Vi er helt vildt glade for, at vi for anden gang på bare fire uger kan glæde endnu en dansker med en førstepræmie på over 100 millioner kroner i Eurojackpot. Det er aldrig sket før. Der skal lyde et kæmpestort tillykke her fra os, og vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier. Vi ved også, at det også kan være en stor omvæltning at vinde så mange penge. Vores specialuddannede rådgivere sidder klar til at tage hånd om de danskere, der vinder større gevinster, så vi sikrer, at overgangen fra almindeligt bemidlet til mangemillionær bliver en både fantastisk og tryg oplevelse,” siger adm. direktør i Danske Lotteri Spil, Malene Mølgaard.

Danske Spil er altid i kontakt med heldige danskere, når de vinder store beløb, og tilbyder dem millionærrådgivning. Her taler en særligt uddannet medarbejder, som er statsautoriseret revisor, med vinderen om, hvordan man bedst forholder sig, når man vinder en stor gevinst.

Der har været godt gang i kasseapparatet hos Danske Spil i år, hvor de største vindere allerede har vundet mere end dobbelt så mange millioner i Eurojackpot som sidste år, selvom vi kun er i august. Hvis man tæller alle gevinster over en million, er der således vundet 922 millioner kroner i Eurojackpot i 2022. I 2021 vandt de største vindere til sammenligning samlet 446 mio. kr. i Eurojackpot, så i år er i den grad danskernes år i det europæiske lotteri.

Altid 63 millioner i puljen
Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast både tirsdag og fredag aften. Lotteriets popularitet er steget støt siden lanceringen, hvilket er forståeligt nok, for i Eurojackpot er der altid minimum 63 millioner kroner i førstepræmiepuljen, og den når hurtigt nye højder.

Tre gange i danmarkshistorien har en dansker vundet mere end 300 millioner kroner i Eurojackpot – senest for fire uger siden. Her vandt en heldig dansker svimlende 759.318.630 kroner på en kupon købt hos Meny i Blåvand.

Derudover skal vi tilbage til 2015 for at finde den næststørste danske gevinst, hvor en heldig dansker vandt hele 315 mio. kr. – den kupon blev købt i Kvickly i Helsingør. I april 2021 var gevinsten også på mere end 300 millioner kr., da en heldig roskildenser løb med en præmiesum på 310.785.127 kr.

Vindertal fredag uge 33:

4, 13, 32, 39, 41

Stjernetal fredag uge 33:

6, 8

Eurojackpot

- Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. Maks. puljen er 750 mio. kr.

- Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Polen og Danmark er med i kampen om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.

- Den højeste danske gevinst blev vundet i 2022, hvor en heldig dansker vandt 759.318.630 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum