Danske Spil A/S

Aldrig før er sommeren sluttet med så kraftig millionregn

Del

Lotterispillerne har vundet næsten 200 millioner kroner i august.

August tog forskud på efteråret, og Danske Spil tog det våde vejr til sig, for det er aldrig før regnet med så mange millioner over danskerne, som det har gjort i sommerens sidste måned.

194,7 millioner kroner har spillerne af Lotto, Vikinglotto og Eurojackpot vundet. Det er vel at mærke, når man udelukkende samler de gevinster, der ligger på en million kroner og derover.

- Det gør august måned 2021 til den mest vindende august måned nogensinde, fortæller Pernille Mehl, der er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Hvis vi ser på lotterispillernes samlede vinderbeløb for hele august måned, er det næsten syv gange større end det samlede vinderbeløb i august sidste år.

Vi skal tilbage til 2016 for at finde en august, der kommer op i nærheden af rekorden fra i år. Dengang blev der vundet 172,4 millioner kroner på de tre lotterispil.

Kæmpe gevinst i Vikinglotto
Den rekordstore millionudbetaling skal ses i lyset af, at der har været ekstremt store vinderpuljer på spil.

Blandt andet vandt en mand fra Nordjylland 158 millioner kroner i Vikinglotto.

- Det er helt fantastisk at kunne sende så stor en gevinst ud ad døren, og at vi i det hele taget har sendt rekordmange millioner ud ad døren i august, siger Pernille Mehl og fortsætter:

- Det er virkelig her, at det giver mening, at vi har så store vinderpuljer, fordi vi ved, hvor vanvittig meget glæde millionerne skaber rundt omkring i vores lille land.

Håber på flere rekorder
Siden den 23. marts 2012 er det kun gået en vej med millionudbetalingerne fra Danske Spil. Op.

For det var der, Eurojackpot havde premiere. Det er lotterispillet med den største præmiepulje, der kan komme op i svimlende 570 millioner kroner.

- Millionærpuljen vil automatisk stige, i takt med at gevinsten stiger på de forskellige produkter, og det er jo en fornøjelse at få lov at se, hvordan flere danskere kan få endnu mere glæde af at spille hos os, siger Pernille Mehl.

- Derfor håber vi i Danske Spil, at fremtiden byder på flere rekordvinderpuljer, og vi glæder os over, at når vi har rekordstore vinderpuljer, så skaber vi også rekordstor glæde hos danskerne, siger den adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Herunder kan du se, hvor mange millionvindere, der har været i august siden 2016. Og hvor meget milliongevinsterne er løbet op i:

  • August 2016: 13 vindere af en million kroner eller mere, vinderbeløb på 172,4 mio. kr.
  • August 2017: 15 vindere, samlet vinderbeløb: 30,1 mio. kr. 
  • August 2018: 14 vindere, samlet vinderbeløb: 38,6 mio. kr. 
  • August 2019: 25 vindere, samlet vinderbeløb: 80,6 mio. kr.​​
  • August 2020: 15 vindere, samlet vinderbeløb: 31 mio. kr.
  • August 2021: 14 vindere, samlet vinderbeløb: 194,7 mio. kr.

Yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum