Aktivkomité undrer sig over opbakning til tidligere svømmedirektør

Del

Følgende er udsendt på vegne af DIF og Team Danmarks aktivkomité:

Aktivkomiteen undrer sig over, at Dansk Svømmeunion har valgt at indstille og støtte deres tidligere direktør Pia Holmen som vicepræsident i det Europæiske Svømmeforbund, efter netop Pia Holmen blev fyret tidligere i år på baggrund af ”svømmesagen”.

Svømmesagen har haft store menneskelige konsekvenser for mange svømmere og viser tydelige tegn på ledelsessvigt. Dengang forsvarede Pia Holmen sig med, at hun ikke var bekendt med problemets omfang. Nu har man valgt at give Pia Holmen en af de mest magtfulde stillinger. Hvordan kan man have tillid til en person, der ikke vidste, hvad der foregik i sin egen baghave?.

Aktivkomiteen er af den overbevisning, at Dansk Svømmeunion vil det bedste for deres svømmere og dansk idræt generelt, men dette valg forbedrer ikke processen i at skabe mere tillid imellem forbund og atleter. 

Det er nødvendigt at få genskabt den tillid, der er så afgørende i stræben på at skabe det perfekte idrætsmiljø, hvor velvære og sportslige resultater går hånd i hånd.

Læs mere om aktivkomiteen her: https://www.dif.dk/da/omdif/politisk-s-struktur/aktivkomite

På vegne af Aktivkomitéen, Henrik Them (formand)

Kontakter

For yderligere kommentarer kontakt formand for aktivkomitéen, Henrik Them, tlf. 20 70 90 01

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum