Haderslev Kommune

Aktiviteterne står i kø i Varbergparken

Del

Haderslev Kommune er fuld af masser af skønne områder, der kan bruges til sjov og bevægelse - et af dem er Varbergparken. Det vil Varberg Bydelssekretariat gerne gøre opmærksom på, derfor arrangerer de i samarbejde med Haderslev Kommune og forskellige foreninger "Fit For Livet" i Varbergparken den 20. august kl. 10-14.

"Fit for Livet" er en sjov dag, hvor alle har mulighed for at se, hvilke muligheder der er for bevægelse og sjov i Varbergparken samtidig med at forskellige foreninger præsenterer deres tilbud.

Det er nemlig ikke alle, der ved, hvad området kan tilbyde ligesom mange af områdets beboere heller ikke kender foreningstilbuddene. Det skal arrangementet være med til at lave om på.

Hvis du vælger at lægge vejen forbi Varbergparken den 20. august, vil du få mulighed for at høre om og selv afprøve, hvad Varbergparken kan bruges til. Du kan blandt andet komme på orienteringsløb med orienteringsklubben, spille krolf med krolfklubben og bage grønne pandekager med spejderne. Seniormotion åbner deres lokaler og viser og fortæller, hvad de laver.

FitforKids kommer og fortæller om deres tilbud til børn og familier, der har lyst til at blive stærkere, sundere og gladere for livet. FitforKids tilbyder træning for både børn og forældre, kostvejledning i hjemmet, forældrecoaching, motivationsprogram, præmier og sociale events.

Hvis du er interesseret i Haderslev Kommunes sundhedstilbud, så kom og spørg personalet fra Sundhed og Forebyggelse, der også deltager i arrangementet. Her kan du blandt andet teste din viden og deltage i en konkurrence, se hvad rygning gør ved kroppen, finde ud af hvor meget fedt og sukker der egentlig gemmer sig i maden og meget mere.

Når alt energien er brugt, er der gratis lækkerier fra Spice Catering.

"Fit for Livet" arrangeres af Varberg Bydelssekretariat og afholdes i samarbejde med Sundhed og Forebyggelse, Haderslev Kommune.Kontaktinformation:

Marianne Skovshoved, voksen kontaktperson, HAB, msk@hab-bolig.dk , telefon 21 64 45 83.

Winnie Holm Lorenzen, koordinator, Sundhed og Forebyggelse, telefon 74 34 03 42.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum