DI - Dansk Industri

Aktive Energi Anlæg får initiativpris

Del

DI Midt Vest Initiativpris 2022 går til Aktive Energi Anlæg A/S i Herning. Virksomheden hjælper med at gøre andre danske virksomheder uafhængige af gas.

Prisen bliver overrakt den 25. november af formand for DI Midt Vest, Claus Arberg og Hernings borgmester, Dorte West i deres kantine kl. 9 i overværelse af virksomhedens medarbejdere. (Nyheden er klausuleret til 25/11, kl. 9.00)

Program den 25. november på Aktive Energi Anlæg A/S i Herning:
8.30-50 Virksomhedsrundtur for Claus Arberg og Dorte West hos Aktiv Energi Anlæg, Industrivej Syd 11, 7400 Her-ning.

9.00 Morgenbrød med de ansatte.
9.15 Claus Arberg holder tale
9.25 overrækkelse af pris og diplom
9.30 Dorte West holder tale
9.40 Kim Jørgensen takker og runder af

Aktive Energi Anlæg, eller AEA i daglig tale, leverer løsninger, som både skal hjælpe Danmark med at blive fri af naturgassen og samtidig blive mere energieffektive. Virksomheden producerer en række løsninger som totalentreprenør inden for bl.a. varmepumper, biomasse anlæg og laver processtyring af store energianlæg bl.a. til biogas og som noget helt nyt også brintanlæg.

Det er bla. virksomhedens solvarmeanlæg i kombination med store varmepumper, der hjælper mange af de mindre energi- og varmeselskaber til at finde billigere og mere Co2-venlige løsninger.

Direktør i Aktive Energi Anlæg Kim Jørgensen udtaler:

- Vi er rigtig glade for den anerkendelse, som ligger i prisen. Vi kan godt mærke, at der er flere og flere der efterspørger vores viden og løsninger. Det har bevirket, at vi bare det seneste år er vokset med cirka 20 ansatte”.

I Dansk Industri har virksomhedens energirigtige løsninger haft stor betydning for, at Initiativ Prisen i 2022 er givet til Aktive Energi Anlæg. Formand for DI Midt Vest Claus Arberg udtaler.

- Vi har i år de særlige kriterier for uddeling af prisen, at virksomheden skal være innovativ og nytænkende med produkter, der opfylder tidens behov for en mindsket afhængighed af naturgas og samtidig have stabile sorte tal på bundlinjen. Derfor er Aktive Energi Anlæg en indlysende vinder.

Det nytænkende gør sig i særlig grad gældende i Aktive Energi Anlægs senest projekt med at udnytte overskudsvarmen i drikkevandet i det nye vandland hos Lalandia i Søndervig. Det har en lang række fordele at bruge drikkevandet som energikilde. Drikkevandet har en stabil temperatur og er helt rent, så installationerne ikke bliver forurenede, som hvis der arbejdes f.eks. med spildevand eller havvand.

Det er derfor særlig fortjent, at Aktive Energi Anlæg i år vinder Initiativ Prisen.

Med DI Midt Vests Initiativpris 2022 er Aktive Energi Anlæg A/S en af i alt 18 landsdækkende kandidater til DI´s nationale initiativpris der uddeles i foråret i Industriens Hus i København.

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger kan fås hos chefkonsulent i DI Anders Holm, tlf.: 3134 1266 eller pressekoordinator Lars Bøgeskov, tlf.: 2236 3138.

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Kick-off: Hvordan gør vi Danmark til iværksætterland i verdensklasse?26.1.2023 11:30:11 CET | Pressemeddelelse

Efter flere års venten er der nu endelig udsigt til, at vi får en iværksætterstrategi i Danmark. SVM-regeringen har strategien med i regeringsgrundlaget, og der er foreløbig afsat 300 millioner kroner til formålet. Derfor har DI og Dansk Iværksætterforening nu indkaldt landets iværksættere, eksperter og politikere til at drøfte spørgsmålet: hvordan gør vi Danmark til iværksætterland i verdensklasse?

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum