Esbjerg Kommune

Akkreditering til Dronningens besøg i Esbjerg

Del

Den 31. august besøger Hendes Majestæt Dronningen Esbjerg som led i årets sommertogt. Du kan nu akkreditere dig til at følge besøget.

Efter modtagelsen af Kongeskibet Dannebrog i Dokhavnen skal Dronningen køre i karet fra havnen til Esbjerg Rådhus, derefter byder programmet på besøg i Musikhuset Esbjerg og Bakkeskolen Cosmos. Inden besøget slutter på GAME Streetmekka Esbjerg vil Dronningen også have besøgt Viking Life-Saving Equipment og Esbjerg Havn.

Akkreditering
Alle fotografer, journalister, teknikere etc., der ønsker adgang til pressepools under sommertogtet skal akkrediteres.

Akkreditering sker via denne formular: www.esbjerg.dk/om-kommunen/kongehusets-besoeg/sommertogt-2021/presse/akkreditering

Den 31. august skal du deltage i en kort pressebriefing, hvor du får udleveret et akkrediteringskort, der giver adgang til de forskellige pressepools. 

Pressebriefingen begynder kl. 8.30 og den finder sted i Huset Gammelhavn, Britanniavej 3, 6700 Esbjerg.

Derefter følger du programmet for pressen, hvor du bliver kørt rundt til besøgsstederne i en bus. Se programmet her: www.esbjerg.dk/om-kommunen/kongehusets-besoeg/sommertogt-2021/besoegssteder-sommertogt-2021

Midt på dagen er der en times pause i programmet, hvor det er muligt at arbejde og spise en sandwich.

Vedhæftet finder du et mere detaljeret program for pressen.

Parkering
Akkrediteret presse kan parkere ved Parkeston House, Dokken 10, 6700 Esbjerg. P-plads er mellem Parkeston House og Dokken City Beach.


Du bliver kørt tilbage hertil efter det sidste besøgssted ca. kl. 16.45.


Fristen for at tilmelde sig akkreditering er fredag den 27. august, klokken 10.00.

Kontakter

Kommunikationschef Thomas Reil, mobil: 21 37 92 84, mail: thar@esbjerg.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum