DI - Dansk Industri

AKKC indtræder i DI Venues sammen med landets største eventaktører

Del
DI Venues løfter branchens politiske dagsordener, og her vil Aalborg Kongres & Kultur Center med sin stærke position i det nordjyske være en vigtig spiller, som kan sætte skub på de grønne initiativer.

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) slutter sig nu til DI Venues, der også tæller bl.a. MCH, Parken Sport & Entertainment, Messe C og Bellagroup. Med AKKC får det unikke branchefællesskab selskab af et af Skandinaviens største konferencecentre, som dermed også vil bidrage betragteligt til at løfte den fælles platform for landets venues.

  • Der er mange organisatoriske, politiske og netværksmæssige styrker i, at DI samler de store aktører i Danmark i ét netværk, og jeg ser meget frem til, at AKKC som Nordjyllands store venue kan være med til at påvirke og sætte en dagsorden for branchen. Under covid-19 pandemien oplevede vi som aktører, at vi manglede et sted at stå sammen om at løfte denne dagsorden, og det har vi fået her, siger Nicolaj Holm, CEO i Aalborg Kongres & Kultur Center.

På forkant indenfor bæredygtighed

AKKC har i mere end 70 år sat et markant aftryk på kultur- og konferenceområdet i Danmark og har i dag flere end en halv million gæster årligt. Allerede tilbage i 2017 blev AKKC det første og eneste eventsted i Danmark med den internationale ISO-certificering for bæredygtige events. Derudover blev AKKC for et par år siden også det første DNV GL’s verdensmålscertificerede. Dermed viser AKKC, at huset gerne forpligter sig til konstant at optimere deres bæredygtighedsindsats, og denne ambition vil også fylde i DI Venues.

  • Det er en stor gevinst for Dansk Industri og for DI Venues, at AKKC har valgt at tilslutte sig den omfattende indsats for landet arenaer, messe- og konferencesteder. AKKC er en meget væsentlig aktør i branchen, og deres bidrag vil uden tvivl styrke branchefællesskabet i DI Venues. De danske venues udgør de vigtige rammer for fællesskaber på tværs af hele landet og spiller derfor en helt afgørende rolle i vores samfund. Vi er stolte af at understøtte denne særlige position med DI Venues, siger Maria Krüger Torp, chef for DI Turisme & Oplevelser.

Omdrejningspunktet for DI Venues er Advisory Board for Venues, som tæller nogle af de mest toneangivende virksomheder inden for branchen i Danmark, der sammen vil arbejde for at sikre en stærk branche for fremtiden. CEO hos AKKC, Nicolaj Holm, tager nu plads i Advisory Board for Venues, der samler kræfterne på tværs af arenaer, spillesteder og messe-, konference-, og kongressteder med henblik på at løfte branchens politiske dagsordener, sætte fokus på udfordringerne og styrke forretningsudviklingen via netværk, sparring og rådgivning.

Følg os på:

    

Billeder

Download
Nicolaj Holm, direktør i AKKC
Nicolaj Holm, direktør i AKKC
Download

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Nye udbudsrammer for havvind kan blive et temposkifte i den grønne omstilling30.5.2023 19:17:56 CEST | Pressemeddelelse

Det er et historisk stort udbud af havvind, som et bredt flertal i Folketinget i dag har aftalt udbudsrammerne for. Som noget nyt skal der tages højde for havnaturen og miljøet, og det er også besluttet, at staten skal eje en del af havvindprojekterne. DI havde gerne set projekterne blive til virkeligheden uden statslig ejerskab, men der er nu landet en model, der sikrer fremdrift, og landets største erhvervsorganisation håber, at udbuddene er på plads inden sommerferien i 2024, for der er behov for hastighed i den grønne omstilling.

DI hilser ambitiøst forsvarsudspil velkomment30.5.2023 09:22:31 CEST | Pressemeddelelse

Regeringen har i dag præsenteret sit udspil til et kommende forsvarsforlig, som skal skabe et stærkere og mere moderne, dansk forsvar, som er tættere på at leve op til NATO-målsætning. Landets største erhvervsorganisation, DI, har pæne ord at sige om udspillet, men også en klar opfordring til at bruge milliarderne klogt. - Det er en ambitiøs plan, regeringen har lagt frem, som skal komme hele samfundet til gavn, og som fra dag ét vil skabe tiltrængte forandringer og modernisering i Danmarks forsvar og sikkerhed, siger direktør for DI Forsvar og Sikkerhed, Joachim Finkielman.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum