Akademikerne

Akademikerne: Hjælpepakke til sundhedsvæsnet er vigtig

Del

Corona-mia. til en kritisk vinter i sundhedsvæsnet er tiltrængt, og det er godt, at regeringen træder til. De nye midler er et vigtig løft til at lette generne af et ekstraordinært arbejdspres, og dermed en hjælpende hånd til de mange, der knokler dag og nat på vores hospitaler i regionerne for at bringe danskerne sikrest og tryggest muligt igennem den akutte sundhedskrise.

Lars Qvistgaard, formand for Akademikerne, udtaler: 

”Det er glædeligt, at regeringen træder til med en yderst tiltrængt økonomisk indsprøjtning til medarbejderne i vores sundhedsvæsen, der står hårdt presset af coronakrisen. Uden deres indsats, havde vi ikke klaret os så trygt igennem den alarmerende coronasituation, som vi gør nu”, siger Lars Qvistgaard, formand for Akademikerne.  

”Jeg er glad for, at regeringen med sin hjælpepakke har valgt en løsning, så arbejdspladserne og det lokale niveau, nu kan prioritere midlerne og bruge dem til medarbejderne, hvor det er bedst”, siger Lars Qvistgaard. 

Yderligere information 

Kontakt Lars Qvistgaard, formand for Akademikerne: lq@ac.dk, 21472686 

Hovedorganisationen Akademikerne repræsenterer 447.00 offentligt og privat ansatte med en videregående uddannelse, herunder faggrupper i sundhedsvæsnet som læger, jordemødre, fysioterapeuter, farmaceuter mv.  

Nøgleord

Kontakter

Information om Akademikerne

Akademikerne
Akademikerne
Nørre Voldgade 29
1358 København K

33 69 40 40http://www.ac.dk/

Om Akademikerne

Akademikerne er en partipolitisk uafhængig paraplyorganisation for 28 faglige organisationer, der organiserer akademisk uddannede i Danmark. Akademikerne repræsenterer pr. 1. januar 2021 ca. 447.000 medlemmer med en lang videregående uddannelse.

Akademikerne samarbejder med medlemsorganisationerne for at sikre et attraktivt akademisk arbejdsmarked. Akademikerne skal øge akademikernes indflydelse i samfundet.

Følg pressemeddelelser fra Akademikerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Akademikerne

Ny aftale giver ledige en bedre vej gennem beskæftigelsesjunglen24.6.2022 13:33:29 CEST | Pressemeddelelse

Det er positivt, at regeringen, SF, Enhedslisten, DF og en række løsgængere netop har indgået en aftale om, at det fremover bliver a-kasserne og ikke jobcentrene, der står for de første tre måneder af medlemmernes kontakt med beskæftigelsessystemet. Det mener Akademikernes formand Lisbeth Lintz, der peger på, at systemet nu bliver langt mere enkelt og forkorter afstanden mellem de forsikrede ledige og arbejdsmarkedet; i al fald de første måneder af ledighedsperioden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum