Ishøj Kommune

Aftenmatiné med Torben Lendager & The Roosters

Del

I samarbejde med foreningen Ældre i Bevægelse byder Kulturium Musikteater i Ishøj indenfor til en hyggelig aften med både mad, musik og dans den 13. november fra kl. 18

Torben Lendager & The Roosters besøger Kulturium  Musikteater i Ishøj.
Torben Lendager & The Roosters besøger Kulturium Musikteater i Ishøj.

Efter at du har nydt en god dansk middagsret træder selveste Torben Lendager op på scenen sammen med bandet The Roosters, for hvem Rock’n’roll er en lidenskab. Dette band hitter hver gang med deres charmerende og overbevisende levering af numre fra 60´ernes klassikere, 70´ernes rock og disco og hits frem til i dag. Orkestret har samtidig en yderst professionel holdning til hvervet og fremstår som et overbevisende band, der når ud over scenekanten.

Stort idol fra Walkers

Torben Lendager var i 70´erne et af de helt store idoler, hvor han sammen med bandet Walkers fik mange pigehjerter til at banke. Senere gik han solo, og i dag har han et fast samarbejde med The Roosters. Repertoiret består af de gamle hits fra Walkers-tiden og hits fra sin egen solokarriere blandet med forskellige covernumre.

Glæd dig til en aften, hvor der bliver brug for festtøj og dansesko. Og tørsten kan slukkes i baren, hvor drikkevarer sælges til rimelige priser.

Køb billet

En billet til denne aften koster 200 kr. inkl. mad. Medlemmer med såvel sølv- som guldkort og medlemmer af Ældre i Bevægelse kan købe billet til 175 kr. Billetterne kan købes på Ticketmaster.dk og i Kulturiums billetsalg.

Kontakter

Billeder

Torben Lendager & The Roosters besøger Kulturium  Musikteater i Ishøj.
Torben Lendager & The Roosters besøger Kulturium Musikteater i Ishøj.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum