Aftale om yderligere finansiering til konkursboerne i OW Bunker

Del

Konkursboerne i OW Bunker-koncernen (OW Bunker A/S, Wrist Marine Supplies A/S, OW Bunker & Trading A/S og OW Supply & Trading A/S) har indgået en aftale med Lion Point om yderligere finansiering af konkursboerne.

Finansieringsaftalen mellem OW-Bunkers konkursboer og New York baserede Lion Point betyder, at konkursboerne uden yderligere ekstern finansiering får mulighed for at forfølge yderligere potentielle krav identificeret af ad-hoc kurator Søren Halling-Overgaard i hans rapport fra december 2015.

Aftalen med Lion Point er kommet i stand efter, at konkursboerne  fra flere kilder har søgt finansiering  til sagsomkostningerne ved at forhøje og udvide de allerede rejste erstatningskrav, jf. anbefalingerne fra ad hoc kurator Søren Halling-Overgaard.

Med denne aftale om ekstern finansiering er konkursboerne i OW Bunker-koncernen nu i stand til at forfølge yderligere af de anbefalede krav. Med aftalen får Lion Point sammen med kreditorerne i konkursboerne andel i de krav, som det måtte lykkes konkursboerne at gennemføre.

Aftalen er betinget af, at kreditorerne i konkursboerne ikke forkaster den på en skiftesamling, der forventes afholdt i skifteretten i Aalborg i starten af september.

____

Didric Cederholm, Chief Investment Officer Lion Point
John Sommer Schmidt, kurator, Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab
Pernille Bigaard, kurator, Plesner Advokatpartnerselskab
Søren Halling-Overgaard, ad-hoc kurator, Halling-Overgaard Advokatfirma

Information om Konkursboerne i OW Bunker

Konkursboerne i OW BunkerFølg pressemeddelelser fra Konkursboerne i OW Bunker

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.