Aftale om yderligere finansiering til konkursboerne i OW Bunker

Del

Konkursboerne i OW Bunker-koncernen (OW Bunker A/S, Wrist Marine Supplies A/S, OW Bunker & Trading A/S og OW Supply & Trading A/S) har indgået en aftale med Lion Point om yderligere finansiering af konkursboerne.

Finansieringsaftalen mellem OW-Bunkers konkursboer og New York baserede Lion Point betyder, at konkursboerne uden yderligere ekstern finansiering får mulighed for at forfølge yderligere potentielle krav identificeret af ad-hoc kurator Søren Halling-Overgaard i hans rapport fra december 2015.

Aftalen med Lion Point er kommet i stand efter, at konkursboerne  fra flere kilder har søgt finansiering  til sagsomkostningerne ved at forhøje og udvide de allerede rejste erstatningskrav, jf. anbefalingerne fra ad hoc kurator Søren Halling-Overgaard.

Med denne aftale om ekstern finansiering er konkursboerne i OW Bunker-koncernen nu i stand til at forfølge yderligere af de anbefalede krav. Med aftalen får Lion Point sammen med kreditorerne i konkursboerne andel i de krav, som det måtte lykkes konkursboerne at gennemføre.

Aftalen er betinget af, at kreditorerne i konkursboerne ikke forkaster den på en skiftesamling, der forventes afholdt i skifteretten i Aalborg i starten af september.

____

Didric Cederholm, Chief Investment Officer Lion Point
John Sommer Schmidt, kurator, Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab
Pernille Bigaard, kurator, Plesner Advokatpartnerselskab
Søren Halling-Overgaard, ad-hoc kurator, Halling-Overgaard Advokatfirma

Information om Konkursboerne i OW Bunker

Konkursboerne i OW BunkerFølg pressemeddelelser fra Konkursboerne i OW Bunker

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.