3F

Aftale om nye overenskomster på transportområdet er i hus

Del

Fredag aften har 3F Transport og Dansk Industri indgået aftale om nye overenskomster på transportområdet. Aftalen er treårig og rækker frem til 1. marts 2023.

Lørdag den 22. februar klokken 10.00 præsenterer forhandlerne indholdet af de nye overenskomster på et pressemøde i Industriens Hus på Rådhuspladsen. 

Til stede på pressemødet vil være de fem topforhandlere: formand Jan Villadsen, forhandlingssekretær Flemming Overgaard og forhandlingssekretær Karsten Kristensen fra 3F Transport samt DI’s adm. direktør, Lars Sandahl Sørensen og DI’s viceadm. direktør, Kim Graugaard.

Aftalerne mellem DI og 3F Transport sætter rammerne for 40.000 medarbejdere på godt 900 virksomheder på transportområdet, der er medlem af DI.

Kontakter

For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 88 92 88 92.

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

3Fs formand: Sådan får ufaglærte og faglærte hjælp13.3.2020 12:38:43 CETPressemeddelelse

3F har i de seneste dage modtaget et overvældende antal henvendelser fra både medlemmer og ikke-medlemmer, der efterspørger hjælp i forbindelse med corona-udbruddet. ”A-kassen arbejder på højtryk og vil sikre udbetalinger af dagpengene til ledige medlemmer. Vi har faglige konsulenter overalt i vores 65 afdelinger, der kan hjælpe vores medlemmer. Overalt afsøger vi de bedst tænkelige løsninger for vores medlemmer, så vi alle sammen kommer bedst igennem den kommende tid,” siger Per Christensen, forbundsformand. Som fagforening er der to hovedhensyn lige nu, slår han fast: ”Vi skal undgå smittespredning, og vi skal som fagforening yde den bedst mulige hjælp og støtte til vores medlemmer. Vi prøver hele tiden at geare vores organisation i takt med udviklingen. Eksempelvis løses rigtig mange opgaver hjemmefra i den kommende tid.” ”Den allerbedste måde, 3F kan hjælpe på, er ved at hjælpe vores medlemmer. Både de mange, der lige nu holder Danmark kørende, og alle de, der er eller bliver ramt

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum