Tønder Kommune

Afspærringer i Tønder i forbindelse med Dronningens besøg

Del

Lørdag den 6. august 2022 besøger H.M. Dronning Margrethe II Tønder Kommune. I forbindelse med besøget af Dronningen og eskorten fra Gardehusarregimentet vil en del af Tønders indre by være afspærret på selve dagen

På grund af det store opbud af besøgende i Tønder i forbindelse med Dronningens besøg, vil en række veje blive afspærret.

Gardehusarregimentets besøg kommer ligeledes til at betyde trafikale ændringer allerede fra torsdag den 4. august 2022 og frem til den 6. august 2022.

”Vi er meget opmærksomme på, at uanset hvor mange hensyn, vi søger at tage, vil begivenheden og den store opmærksomhed komme til at påvirke forholdene især i den indre by. Det er vanskeligt at sige, hvor mange mennesker der kommer til Tønder, men der er ingen tvivl om, at det vil være rigtig mange”, fortæller Christian Kjær-Andersen, der er afdelingschef for Vej og Park i Tønder Kommune.

Hvis man er beboer og derfor har et særligt behov for at køre ind i det afspærrede område i det beskrevne tidsrum kan man søge en køretilladelse hos Tønder Kommune.

Det sker ved at rette henvendelse til teknisk@toender.dk.

Kontakter

Christian Kjær-Andersen, afdelingschef, Vej og Park, Tønder Kommune: Mob.: 2938 6265

Billeder

Information om Tønder Kommune

Tønder Kommune
Tønder Kommune
Wegners Plads 2
6270 Tønder

+45 74 92 92 92https://www.toender.dk/

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Toftlund går i gang med stor kunst4.7.2022 12:00:57 CEST | Pressemeddelelse

Toftlund Udviklingsråd vil forvandle bymidten til Sydjyllands åbne galleri, hvor alle kan komme og opleve samtidskunst på byens gavle. Udviklingsrådet peger på, at det er vigtigt, at kultur på et højt niveau også lever og vokser i de mindre samfund og ikke kun i landets største byer. Sammen med kunstbureauet Kolossal har i alt otte anerkendte kunstnere fra hele Europa sagt ja til at komme til Toftlund og skabe et værk med otte gavlmalerier efterhånden som udviklingsrådet får rejst midler. Arbejdet med det første gavlmaleri starter den 6. juni.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum