Erhvervsministeriet

Afsluttende forhandlinger om genstart af dansk eksport

Del

Regeringen har indkaldt til afsluttende forhandlinger om tiltag, der skal hjælpe eksportvirksomheder i corona. Forhandlingerne bliver ledet af erhvervsminister Simon Kollerup og udenrigsminister Jeppe Kofod og begynder onsdag kl. 18.15.

Forhandlingerne følger op på ”Aftale om udfasning af hjælpepakker, stimuli-initiativer og eksportinitiativer” fra 15. juni 2020 mellem regeringen, Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Alternativet, hvor man blev enige om at afsætte 500 mio. kr. i 2020 til en samlet eksportpakke.

Der sker på baggrund af anbefalinger fra de 8 genstartsteams inden for fødevaresektoren, Det Blå Danmark, produktionsvirksomheder og grøn teknologi, mode og tekstil, life science og biotek, turisme og oplevelsesøkonomi, luftfart samt små- og mellemstore virksomheder.

Forhandlingerne foregår i Erhvervsministeriet, Slotsholmsgade 10, 1216 København K. Der er adgang for journalister med gyldigt pressekort fra kl. 18.30.

Tilmelding er nødvendig og skal ske på cagefr@em.dk.

Af corona-hensyn henstilles der til, at hvert medie så vidt muligt kun sender en enkelt journalist.

Kontakter

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.em.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum