Erhvervsministeriet

Afsluttende forhandlinger om erhvervs- og iværksætterpakke

Del

Søndag den 13. november afholdes afsluttende politiske forhandlinger om en erhvervs- og iværksætterpakke. I den forbindelse inviteres pressen til et muligt doorstep.

Forhandlingerne foregår i Erhvervsministeriet, hvor der efterfølgende er mulighed for et doorstep for pressen. Journalister med gyldigt pressekort har adgang fra kl 15.00

Indgang for pressen fra Slotsholmsgade 12, 1216 København K.

For yderligere oplysninger:
Pressechef, René Gyldensten, Erhvervsministeriet: rgy@em.dk / Telefon: 91 33 70 15

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Erhvervs- og iværksætteraftale ruster danske virksomheder til fremtiden12.11.2017 17:50pressemeddelelse

Regeringen har sammen med Dansk Folkeparti og Radikale Venstre indgået en politisk aftale om en erhvervs- og iværksætterpakke. Samlet afsættes 14,7 mia. kr. frem til 2025 til at styrke dansk erhvervsliv og skabe en stærk iværksætter- og aktiekultur blandt andet med en aktiesparekonto. Samtidigt kan danskerne blandt andet se frem til lavere afgifter på typiske grænsehandelsfølsomme varer og en lempelse af elvarmeafgiften til gavn for vedvarende energi.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum