Esbjerg Kommune

Afskedsreception for Børn & Kulturs direktør udskydes

Del

Til årsskiftet går Børn & Kulturs direktør, Jørn Henriksen, på pension, men på grund af coronasituationen udskydes hans afskedsreception.

Foto: Esbjerg Kommune
Foto: Esbjerg Kommune

Det bliver alligevel ikke på torsdag, at Esbjerg Kommune holder afskedsreception for Børn & Kulturs direktør, Jørn Henriksen, der efter mere end 40 års ansættelse ved kommunen går på pension fra årsskiftet.

Esbjerg Kommune havde inviteret til reception den 16. december i Rådhushallen på Esbjerg Rådhus fra kl. 15 til 17, men på grund af den nuværende coronasituation og de medfølgende restriktioner er det ikke muligt at samle de mange mennesker, der gerne vil sende Jørn Henriksen godt afsted på pension.

Afskedsreceptionen bliver derfor udskudt og afholdt på et senere tidspunkt, og Esbjerg Kommune melder ud med en ny dato.

Kontakter

Rikke Vestergaard, kommunaldirektør, tlf. 76 16 10 10, rikv@esbjerg.dk

Billeder

Foto: Esbjerg Kommune
Foto: Esbjerg Kommune
Download

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er landets femtestørste by og Danmarks EnergiMetropol. Vi har sat ambitiøse klimamål og går forrest i den bæredygtige udvikling, hvor byen spiller en central rolle for hele Europas grønne kurs.

I Esbjerg Kommune er pionerånd og viljen til fremdrift en del af DNA'et, og der er ikke langt fra idé til handling. Vores nye mål for Esbjerg er at blive et fyrtårn inden for oplevelser og kultur. Her er allerede masser af spændende muligheder, og nu sætter vi turbo på, så endnu flere får øje på Esbjerg.

Danmarks ældste by, Ribe, ligger i Esbjerg Kommune, og her emmer det af kultur og charme, lige som stationsbyen Bramming er populær og driftig. Samtidig nyder Esbjerg Kommune godt af en perlerække af aktive landsbyer med stærke fællesskaber.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Hunderup Sejstrup lægger sidste hånd på fælles solcelleanlæg3.8.2022 11:48:39 CEST | Pressemeddelelse

Hunderup Sejstrup går med nyt solcelleanlæg forrest i den grønne omstilling. Som det første lokalsamfund indgik landsbyen i 2021 en klimasamarbejdsaftale med Esbjerg Kommune. En aftale, som skal støtte lokalsamfundet i at få realiseret deres klimadrømme og bidrage til kommunens ambition om at blive CO2-neutral i 2030. En af drømmene var et stort, 400 kilowatts solcelleanlæg, og den drøm er nu blevet til virkelighed. Lokale frivillige monterede tirsdag den 2. august de sidste paneler i anlægget.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum