Esbjerg Kommune

Afskedsreception for Børn & Kulturs direktør udskydes

Del

Til årsskiftet går Børn & Kulturs direktør, Jørn Henriksen, på pension, men på grund af coronasituationen udskydes hans afskedsreception.

Foto: Esbjerg Kommune
Foto: Esbjerg Kommune

Det bliver alligevel ikke på torsdag, at Esbjerg Kommune holder afskedsreception for Børn & Kulturs direktør, Jørn Henriksen, der efter mere end 40 års ansættelse ved kommunen går på pension fra årsskiftet.

Esbjerg Kommune havde inviteret til reception den 16. december i Rådhushallen på Esbjerg Rådhus fra kl. 15 til 17, men på grund af den nuværende coronasituation og de medfølgende restriktioner er det ikke muligt at samle de mange mennesker, der gerne vil sende Jørn Henriksen godt afsted på pension.

Afskedsreceptionen bliver derfor udskudt og afholdt på et senere tidspunkt, og Esbjerg Kommune melder ud med en ny dato.

Kontakter

Rikke Vestergaard, kommunaldirektør, tlf. 76 16 10 10, rikv@esbjerg.dk

Billeder

Foto: Esbjerg Kommune
Foto: Esbjerg Kommune
Download

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum