Danske Spil A/S

Afgørelsens time i X Factor: Emil er outsider

Del

I aften bliver det afgjort, hvem der vinder X Factor 2020. Alma Agger står ifølge Danske Spil med de største vinderchancer, men Emil Wismann kan overraske, og han har nu overhalet Mathilde Caffey som konkurrencens outsider.

En ting er stensikker inden aftenens finale i X Factor: Thomas Blachman skriver dansk X Factor-historie og vinder det populære program for tredje år i træk. Alle hans tre unge solister står nemlig i dette års finale, og det er aldrig sket før.

Til gengæld er det uvist, hvem af de tre finalister der i aften kan kalde sig vinder af X Factor 2020, og præstationerne på finalens førstedag har ændret på, hvem der er den største udfordrer til Alma Agger.

Den 21-årige sangerinde fra københavnerbydelen Christianshavn er med odds 1,55 Danske Spils favorit til at gå hele vejen, men det bliver ikke uden konkurrence, og Emil Wismann puster hende i nakken.

Energibomben fra Gråsten, der til daglig arbejder i Danfoss som softwareudvikler, har danset og sunget sig i finalen og kan overraske:

”Emil er blevet en publikumsyndling. Hans popularitet er vokset i løbet af konkurrencen, og han er nu den deltager, som flest har spillet på som vinder hos os”, siger Peter Emmike, oddsansvarlig i Danske Spil, og fortsætter:

”Før finalens førstedag vurderede vi, at Mathilde Caffey var den største udfordrer til Alma, men det har ændret sig. Nu er Emil outsider til sejren. Og vi har tidligere set overraskelser i X Factor, så intet er sikkert før den store finale i aften.”

Hvis Emil Wismann når helt til tops lørdag, udløser det odds 3,75. Vinder nordjyden Mathilde Caffey, får man sine penge 5,00 gange igen.

Det er seerne, der alene afgør, hvem der vinder den 13. sæson af X Factor. Ingen af de tre dommere har indflydelse på afgørelsen.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Nybagt Lotto millionær vil udleve stor drøm20.11.2020 08:53:58 CETPressemeddelelse

En kvinde i 70’erne fra Halsnæs Kommune blev for nogle uger siden den heldige vinder af 1.000.000 på Millionærgarantien fra Lotto, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige. Den heldige vinder spiller på en fast fem-ugers kupon og har spillet med i lotteriet igennem de sidste 20 år. - Så jeg vil da sige, at det var på tide, at jeg vandt et eller andet, siger kvinden med et stort grin og understreger, at hun er meget glad. Den nybagte millionær, der er nummer 3728 i Lotto Millionærklub, var som sædvanlig ude at handle og ville tjekke sine faste to kuponer. - Så sagde de i kiosken, at der var mere gevinst på, end de kunne udbetale, hvilket betyder, at man har en stor gevinst i vente. Så kan det nok være, at jeg fik det varmt. Jeg var lige ved at dejse om, fortæller hun, da hun fandt ud af, at hun pludselig kunne skrive millionær på visitkortet. Kvinden, der er pensionist, glædede sig til at fortælle sin mand om sit held. - Han var dog lidt svær at overbevise. Han troede slet ik

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum