TEKNIQ Arbejdsgiverne

Afdæmpet vækst fortsætter i installationsbranchen

Del

De danske el- og vvs-installationsvirksomheder oplevede en vækst på 2,3 procent i årets tredje kvartal.

Kilde: Danmarks Statistik
Kilde: Danmarks Statistik

Omsætningen stiger stadig i landets el- og vvs-installationsvirksomheder, om end væksten foregår i et mere afdæmpet tempo. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Især elbranchens omsætning voksede i årets tredje kvartal (med 3,6 procent i forhold til året før), mens væksten var mere beskeden i vvs-branchen (0,7 procent).

”Det er positivt, at virksomhederne fastholder den opadgående kurve, men vi ser også, at tempoet i væksten er på et relativt beskedent niveau, hvilket understreger behovet for, at virksomhederne fortsætter indsatsen for at effektivisere den daglige drift,” siger Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer 4.300 virksomheder indenfor el, vvs og metal.

Hvis man kigger på hele perioden fra januar til og med september, er omsætningen i installationsbranchen samlet set steget med tre procent, hvilket især skyldes et godt første kvartal.

Og tager man højde for, at der har været en inflation på cirka 0,8 procent i år, så er realvæksten i installationsbranchens omsætning på 2,2 procent.

”Ved årets indgang skønnede vi en samlet realvækst på tre procent i installationsbranchen. Hvis vi skal nå det, skal der altså et rigtig godt sidste kvartal til i år,” siger Tina Voldby.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne – mobil.: 20 12 82 83

Billeder

Kilde: Danmarks Statistik
Kilde: Danmarks Statistik
Download
Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Download

Information om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer 4.300 virksomheder inden for el, vvs og metal med i alt 55.000 medarbejdere og en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum