Codan Forsikring A/S

Ændringer i Codans ledelse

Del

Der foretages med omgående virkning ændringer i Codans ledelse

Der er truffet beslutning om at gennemføre en række ledelsesmæssige ændringer i Codan. Det betyder, at Camilla Amstrup tiltræder som ny erhvervsdirektør. Camilla Amstrup, der kommer fra stillingen som privatdirektør i Codan, afløser Nicklas Larsen, som fratræder. Mads Foged, der hidtil har været direktør i Privatsikring, indtræder samtidig som ny privatdirektør i Codan.    

- Codan er blandt de største aktører inden for erhvervsforsikringer i Danmark, og vi har opbygget stor indsigt og stærke kompetencer gennem mange års partnerskaber med både de største og de mindste erhvervskunder. Det ønsker vi at videreudvikle til fordel for vores kunder og Codan, siger Scott Ørmen og forsætter:  

- Camilla Amstrup og Mads Foged har begge skabt positiv udvikling i forhold til både kundetilfredshed samt top- og bundlinje i deres tidligere stillinger. Begge har ligeledes et indgående kendskab til Codan og RSA, og har således de rigtige forudsætninger for at styrke Codans resultater yderligere. 

Ændringerne i ledelsen træder i kraft med omgående virkning. Mads Foged beholder ansvaret for Privatsikring indtil ny direktør for Privatsikring er rekrutteret. 

- Afslutningsvis vil jeg takke Nicklas Larsen for hans indsats de sidste tre år i Codans ledelse, og ønsker ham held og lykke fremover, siger Scott Ørmen, adm. direktør i Codan.     

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mads Foged
Mads Foged
Download
Camilla Amstrup
Camilla Amstrup
Download
Camilla Amstrup
Camilla Amstrup
Download

Information om Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring A/S
Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V

3355 5555https://www.codan.dk/

Codan Forsikring har cirka 250.000 danske husstande og 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan Forsikring er en del af Codan-koncernen, der bl.a. ejer det svenske forsikringsselskab Trygg-Hansa. Codan-koncernen er i dag 100 % ejet af den britiske forsikringskoncern RSA, der har 13.500 medarbejdere på verdensplan. Læs mere om Codan på www.codan.dk.

Følg pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum