Codan Forsikring A/S

Ændringer i Codans ledelse

Del

Der foretages med omgående virkning ændringer i Codans ledelse

Der er truffet beslutning om at gennemføre en række ledelsesmæssige ændringer i Codan. Det betyder, at Camilla Amstrup tiltræder som ny erhvervsdirektør. Camilla Amstrup, der kommer fra stillingen som privatdirektør i Codan, afløser Nicklas Larsen, som fratræder. Mads Foged, der hidtil har været direktør i Privatsikring, indtræder samtidig som ny privatdirektør i Codan.    

- Codan er blandt de største aktører inden for erhvervsforsikringer i Danmark, og vi har opbygget stor indsigt og stærke kompetencer gennem mange års partnerskaber med både de største og de mindste erhvervskunder. Det ønsker vi at videreudvikle til fordel for vores kunder og Codan, siger Scott Ørmen og forsætter:  

- Camilla Amstrup og Mads Foged har begge skabt positiv udvikling i forhold til både kundetilfredshed samt top- og bundlinje i deres tidligere stillinger. Begge har ligeledes et indgående kendskab til Codan og RSA, og har således de rigtige forudsætninger for at styrke Codans resultater yderligere. 

Ændringerne i ledelsen træder i kraft med omgående virkning. Mads Foged beholder ansvaret for Privatsikring indtil ny direktør for Privatsikring er rekrutteret. 

- Afslutningsvis vil jeg takke Nicklas Larsen for hans indsats de sidste tre år i Codans ledelse, og ønsker ham held og lykke fremover, siger Scott Ørmen, adm. direktør i Codan.     

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mads Foged
Mads Foged
Download
Camilla Amstrup
Camilla Amstrup
Download
Camilla Amstrup
Camilla Amstrup
Download

Information om Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring A/S
Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V

3355 5555https://www.codan.dk/

Codan Forsikring har cirka 250.000 danske husstande og 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan Forsikring er en del af Codan-koncernen, der bl.a. ejer det svenske forsikringsselskab Trygg-Hansa. Codan-koncernen er i dag 100 % ejet af den britiske forsikringskoncern RSA, der har 13.500 medarbejdere på verdensplan. Læs mere om Codan på www.codan.dk.

Følg pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Halvårsresultat 2020 for Codan Danmark30.7.2020 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Nettopræmieindtægter i Codan Danmark på 3.327,2 millioner DKK (HY2019: 3.525,8 millioner DKK) Samlet positivt underwritingresultat i Codan Danmark på 250,4 millioner DKK (HY2019: -106,7 millioner DKK) Combined Operating Ratio (COR) for Codan Danmark på 89,6% (HY2019: 104%) i henhold til britisk anvendelse af internationale regnskabsstandarder (IFRS) Codan er en del af den internationale forsikringskoncern RSA Insurance Group. De samlede halvårsresultater for hele koncernen, inklusiv det skandinaviske resumé, er tilgængelige her (på engelsk). Christian Baltzer, CEO for Codan i Danmark, kommenterer resultatet: ”Vi er nået rigtig langt siden de seneste udfordrende år, og vi har forbedret lønsomheden på vores kerneforretning. Det er et resultat af de planer, som vi har igangsat primært i erhvervsforretningen, og blandt andet afløbsgevinster fra tidligere år. Jeg er især stolt af, at vi i vores privatforretning fortsætter fremgangen, hvor kunder vælger os til, fordi vi har attraktive værdit

Codan/Trygg-Hansa ansætter ny CFO17.7.2020 14:15:00 CESTPressemeddelelse

Gavin Wilkinson er udpeget som ny skandinavisk CFO i RSA Scandinavia, der omfatter Codan i Danmark og Norge samt Trygg-Hansa i Sverige. ”Jeg ser frem til at byde Gavin velkommen. I min tid som CEO for RSA Irland havde jeg fornøjelsen af ​​at arbejde sammen med Galvin. Jeg er sikker på, at han er den rigtige person for os og vil bidrage positivt til vores rejse for at styrke den skandinaviske forretning. Han kommer med værdifulde erfaringer og viden fra tidligere roller i RSA såvel som stærk, teknisk ekspertise og lederegenskaber. Jeg ser frem til at samarbejde med Gavin igen,” siger Ken Norgrove, CEO for RSA Scandinavia. Gavin Wilkinson, født 1981, kommer fra en stilling som CFO for RSAs forretning i Storbritannien og internationalt (RSA UK & International ). Han har været i den globale forsikringskoncern i knap 10 år og har tidligere haft en række ledende positioner i RSA Groups finansfunktioner, blandt andet rollen som Group Performance og Capital Director. Gavin Wilkinson er uddanne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum