Billund Kommune

Ældreministeren besøger Billund Kommune

Del
Ældreminister Mette Kierkgaard besøger Billund Kommune mandag den 13. marts.

Mandag den 13. marts kommer ældreminister Mette Kierkgaard på besøg i Grindsted på plejecenter Mødestedet.

Her skal ministeren høre om Billund Kommunes projekt ”Sammen om dine data”, der har kigget på at forbedre arbejdet med dokumentation i ældreplejen for at frigøre mere tid til nærvær hos borgerne. Projektet har også haft som mål at forbedre borgernes adgang til egne data, så borgerne i højere grad kan inddrages.

Ministeren skal høre om resultater og læringer set fra både medarbejdere, ledere og borgere. Derfor vil repræsentanter fra Borgerpanelet deltage i ministerens besøg. Borgerpanelet har været kommunens sparringspartner i forbindelse med borgernes brug af ”Borgerportalen”, hvor borgerne kan få adgang til egne data.

Den tidligere social- og ældreminister Astrid Kragh besøgte projektet i april 2022, og nu vil ældreministeren ”genbesøge” de erfaringer, projektet har gjort.

Ministeren kommer til at høre om, at det har vist sig, at borgernes behov har været mere end blot at læse egne dokumenter. Borgerne ser også muligheder i at kunne bestille mad, aflyse aftaler og skrive sammen med hjemmeplejen via portalen, og at der derfor arbejdes på at gøre systemet mere borgerrettet. Derudover skal ministeren høre om, hvordan Billund Kommune i projektet har udviklet forskellige initiativer, der skal gøre arbejdet med dokumentation mere brugervenligt.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Billund Kommune henter ny chef for unge- og familieområdet i egne rækker11.5.2023 14:00:40 CEST | Pressemeddelelse

I Billund Kommune, som er hjemsted for Børnenes Hovedstad, bliver der arbejdet målrettet med børne- og ungeområdet i forhold til forebyggelse, trivsel og livsduelighed. Derudover har kommunen også landets bedste ungeindsats, idet flere unge end forventeligt lykkes med at komme i uddannelse og beskæftigelse. Det er der nu en ny chef, der skal drive videre. Trine Bredal Rosenbæk er ny områdechef for Unge og Familie. Hun kommer fra en stilling som Leder af Ungeafdelingen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum