Globenewswire

Adesto Technologies

Del

Adesto Technologies føjer ACTE A/S til sit distributionsnetværk

Ny franchise-distributør understøtter Sigma Designs' Z-Wave® chipsæt

SANTA CLARA, Calif., 10. aug. 2017 (GLOBE NEWSWIRE) -- Adesto Technologies, (NASDAQ:IOTS), en førende udbyder af applikationsspecifikke, ikke-flygtige hukommelsesprodukter (NVM) med ultra-lavt strømforbrug, meddeler at de har tilføjet ACTE A/S  (Brøndby, Danmark) til deres globale salgsdistributionsnet. ACTE er en specialiseret global distributør, der understøtter alle komponenter i ZM5101 og ZM5202 Z-Wave-kommunikationschipsæt fra Sigma Designs®.

Adesto meddelte for nylig, at deres nye DataFlash-L- (AT25PE-serie) og DataFlash-produkter (AT45-serien) vil understøtte Sigma Designs' Z-Wave-kunder, der har brug for ekstern, ikke-flygtig hukommelse til OTA-opdateringer og datalagringskapaciteter. Nuværende design, der benytter disse moduler, omfatter en bred vifte af slutapplikationer, herunder intelligent belysning, netværksforbundne termostater, intelligente målere, hjemmesikkerhedsudstyr med mere.

"Vi er begejstrede for den omfattende rækkevidde, som ACTE har til kunder, der bygger enheder med Sigma Designs' populære Z-Wave-chipsæt," siger Paul Hill, marketingdirektør for Serial Flash-produkter hos Adesto. "Vi ser frem til at støtte deres kunder og præsentere dem for de mange fordele, som Adestos applikationsspecifikke hukommelsesløsninger kan give dem".

"ACTE A/S er en langtidsleverandør til Sigma Designs, og vi er glade for at udvide forsyningskæden af produkter med Adestos hukommelseslinje. Vi er klar til at støtte alle henvendelser om Z-Wave-produktdesign", siger Lars Dich, salgsdirektør hos ACTE A/S.

Om Adesto Technologies
Adesto Technologies (NASDAQ:IOTS) er en førende leverandør af applikationsspecifikke, intelligente ikke-flygtige hukommelsesprodukter med ultra-lavt strømforbrug. Virksomheden har udviklet og opbygget en portefølje af innovative produkter med intelligente funktioner til at spare energi og forbedre ydeevne, herunder Fusion Serial Flash, DataFlash®, EcoXiP(TM) og produkter baseret på dens karakteristiske resistive RAM-teknologi kaldet Conductive Bridging RAM (CBRAM®). CBRAM® er en banebrydende teknologiplatform, der leverer 100 gange lavere energiforbrug end nuværende flash-hukommelsesteknologier i tillæg til forbedret ydeevne.

Kontaktperson:
David Viera
Director, Corporate Communications
T: 408-419-4844
E: david.viera@adestotech.com

Adesto Technologies Investor Relations:
Shelton Group Leanne K. Sievers, President
T: 949-836-4276
E: sheltonir@sheltongroup.com

WEB:http://www.adestotech.com/

Information om Globenewswire

Globenewswire
Globenewswire
Nikolaj Plads 6
1007 København K

+45 3377 0377http://globenewswire.com