Accepterende parcelhusejere

Del

Accepterende parcelhusejere

Det er helt afgørende for Parcelhusejernes Landsforening (PL), at den lange ventetid på boligskatteforliget tilsyneladende nu er overstået. Vi har hele tiden frygtet, at boligmarkedet ville reagere på den utryghed, der har hersket.

Parcelhusejerne må med beklagelse konstatere, at der fortsat er en ekstrem høj beskatning af ejerboliger i Danmark. Trods politisk velvilje til at give tryghed, så cementeres beskatningen på et internationalt højt niveau.

Ifølge de rygter, der er på banen lige nu, så vil et forlig, der offentliggøres kl. 16 være et bredt forlig, hvilket øger boligejernes tryghed. Men desværre har der ikke været en politisk vilje til at fjerne den urimelige topbeskatning af de dyrest vurderede ejendomme, idet der lægges en særskat på 0,4 procent på ejendomme over et knæk på 7,5 mio. kr. i vurderingen. Der er altså tale om en 66 procent relativt højere skat, der rammer meget skævt i Danmark.

Til gengæld noterer PL’s landsformand, Allan Malskær, at der tilsyneladende bliver en slags indkapsling af antallet af ejendomme over et knæk, således at størrelsen af knækkes reguleres efter antallet af berørte ejendomme.

Beklageligvis har regeringen – for at opnå et bredt forlig – måttet acceptere, at man ikke er kommet fuldt igennem med sit udspil. Herunder bortfalder fastfrysningen af grundbeskatningen, men den afløses af en mulig indefrysning af beløbet. Til gengæld er truslen om, at reducere rentefradraget yderligere fjernet, hvilket Parcelhusejernes Landsforening noterer sig med tilfredshed.

Kontakter

Cand.polit., landsformand
Allan Malskær
tlf.: 38 74 76 88
mobil: 40 11 01 24

Information om Parcelhusejernes Landsforening

Parcelhusejernes Landsforening
Parcelhusejernes Landsforening
Kirke Værløsevej 24, 1. C.
3500 Værløse

70 20 19 77 (9-15)http://www.parcelhus.dk/

Følg pressemeddelelser fra Parcelhusejernes Landsforening

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Parcelhusejernes Landsforening

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum