Billund Kommune

Åbning af ny coronapulje i Billund Kommune

Del

Coronapuljen er for særligt udfordrede foreninger og aktører i kultur- og fritidslivet, som grundet covid-19 har behov for at kunne søge om ekstra støtte. Puljen kan søges frem til 19. august.

Coronapuljens formål er at støtte de foreninger og aktører fra kultur- og fritidslivet, som grundet covid-19 er særligt hårdt ramt økonomisk, har lidt betydelige tab eller hvis eksistensgrundlag er truet.

Foreninger eller aktører på kultur- og fritidsområdet, der er hjemhørende i Billund Kommune, har mulighed for at søge puljen. Coronapuljen kan søges frem til den 19. august 2021. Det ventes, at Unge- og Kulturudvalget tager stilling til ansøgninger til puljen på deres møde den 16. september 2021.

”Coronapuljen er en del af de tiltag, som Unge- og Kulturudvalget har besluttet i forbindelse med at hjælpe kultur- og fritidslivet i Billund Kommune. Vi håber, at de foreninger og aktører, som har brug for hjælp, vil benytte denne mulighed," udtaler områdechef for Kultur og Fritid Rasmus Kaufmann.

Man kan læse mere om pulje, kriterier og krav på Billund Kommunes hjemmeside: billund.dk/coronapulje

Kontakter

For yderligere oplysninger:

Kontakt områdechef Rasmus Kaufmann: Raka@billund.dk / 79 72 76 01.

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum