DEASDEASDEAS

Aberdeen Standard Investments og DEAS Gruppen afslutter handel

Del

Aberdeen Standard Investments' (ASI) nordiske asset management-forretning inden for fast ejendom i Sverige, Norge, Finland og Danmark er den 31. maj 2021 endeligt overtaget af DEAS Gruppen.

Med handlen overtager DEAS Gruppen forvaltningen af en portefølje på 131 ejendomme inden for kontor, lager/logistik, retail samt boliger med en samlet AuM på 2,5 mia. EUR.
Samtidig har Aberdeen Standard Investments valgt DEAS Gruppens selvstændige datterselskab, DEAS Asset Management A/S, til at forvalte en portefølje af nordiske aktiver til en værdi af 1,8 mia. EUR på vegne af ASI's europæiske og globale fonde.

Neil Slater, Global Head of Real Estate, Aberdeen Standard Investments, udtaler:

"Vores vækststrategi er bygget op omkring vores kunders behov, og det inkluderer i høj grad eksponering over for fast ejendom i Norden. Jeg er meget tilfreds med at have indgået en strategisk asset management-aftale med DEAS Asset Management. Aftalen sikrer, at vi i samarbejde med vores eget nordiske hub i Frankfurt besidder excellent lokal asset management-ekspertise samt kompetencer til at source og drive udviklingsprojekter for kunder. Vi ser frem til et stærkt strategisk partnerskab, der styrker vores fokus på at udvikle vores ejendomsløsninger på en måde, der sikrer, at de følger skiftende branchemæssige og menneskelige dynamikker og kundebehov."

DEAS GRUPPEN TRÆDER IND PÅ DE NORDISKE MARKEDER
Med handlen træder DEAS Gruppen ind på de nordiske markeder og giver således investorer adgang til et solidt setup med stærke lokale asset management-teams i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Henrik Dahl Jeppesen, CEO, DEAS Gruppen, udtaler:

"Vores tilstedeværelse i Norden betyder, at vi kan tilbyde investorer ekspertise inden for Fund Management, Investment Management og Asset Management i hele regionen. Det er vores ambition at tiltrække lokale og internationale investorer til Norden som ét samlet investeringsmarked."

LOKAL EKSPERTISE OG INDSIGT
Som led i handlen byder DEAS Asset Management velkommen til mere end 70 højt kvalificerede investeringsspecialister med omfattende lokalt markedskendskab og solid track record med levering af attraktive afkast i alle fire lande.

Henrik Dahl Jeppesen tilføjer:
"Vi ser frem til en spændende rejse sammen med vores nye, stærke teams i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Lokal ekspertise og indsigt er essentielt, når vi investerer på vegne af vores kunder, og de vil blive betjent af deres lokale samarbejdspartner fra et af vores otte kontorer."

DEAS’ nye nordiske asset management-team opererer under et selvstændigt brand i DEAS Gruppen og omfatter mere end 100 investeringsspecialister i Stockholm, Oslo, Bergen, Trondheim og Helsinki samt Aalborg, Aarhus og København.

Topledelsen i DEAS Asset Management består af CEO Benny Buchardt Andersen og Co-CEO Thomas Wolff. Desuden er Joakim Nordblad landechef i Sverige, Thomas Wolff i Norge, Sanna Puhakainen i Finland og Benny Buchardt Andersen i Danmark.

DEAS Asset Management tilbyder fremadrettet Fund Management, Investment Management samt Asset Management i de fire nordiske lande. Og som følge af den nordiske udvidelse udgør ejendomme under DEAS Gruppens forvaltning samlet set mere end 34 mia. EUR, med over 11 mio. m2 fordelt på mere end 2.600 ejendomme i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Yderligere oplysninger: Besøg www.deas-asset.com, eller læs mere i den vedhæftede præsentation.


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til
Andrea Ward, Head of Media Relations UK & EMEA, Aberdeen Standard Investments, mobil (+44) 7876 178696
Anne Louise Fisker Nielsen, Marketing and Communications Business Partner, DEAS, mobil (+45) 27 90 12 22


Om Aberdeen Standard Investments
Aberdeen Standard Investments er en global kapitalforvalter dedikeret til at skabe langsigtet værdi for vores kunder. Med over 1.000 investeringsspecialister forvalter vi aktiver til en værdi af 455,6 mia. GBP* på verdensplan. Vi har kunder i omkring 80 lande understøttet af over 40 kontorer globalt. Dette sikrer, at vi er tæt på vores kunder og de markeder, vi investerer i. (*pr. 30. juni 2020)
Vi er dedikerede, langsigtede investorer, der tror på, at teamwork og samarbejde er nøglen til at levere stærke investeringsresultater igen og igen.
Du kan tilgå Aberdeen Standard Investments' mediecenter her: https://www.aberdeenstandard.com/en/media-centre

Om DEAS Gruppen
DEAS Gruppen er en nordisk full-service samarbejdspartner, der dækker hele værdikæden inden for fast ejendom fra Fund Management til Property Management inden for alle markedssegmenter; kontor, boliger, retail og logistik.
Vi servicerer en bred vifte af internationale og lokale investorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark samt lejere under to separate brands: DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S, som begge er helejede selskaber i DEAS Gruppen.
Vores dedikerede team af mere end 900 ejendomsspecialister har indsigt i de lokale markeder og leverer alle typer af ydelser inden for ejendomsforvaltning, herunder Fund Management, Investment Management, Asset Management, ejendomsadministration, udlejning, byggeteknisk rådgivning, Facility Management og offentlig-private partnerskaber.
Vi opererer fra kontorer i otte nordiske byer, og den samlede portefølje under forvaltning omfatter mere end 2.600 ejendomme i alle markedssegmenter med et samlet areal på over 11.000 m2 (AuM over 34 mia. EUR) i Norden.
DEAS Gruppen ejes af Montagu Private Equity, en førende europæisk kapitalfond.
www.deasgroup.com

Om DEAS Asset Management A/S
DEAS Asset Management er en førende investeringspartner inden for fast ejendom, der tilbyder ekspertydelser, herunder Fund Management, Investment Management og Asset Management i de nordiske lande.
Vi giver institutionelle og private investorer, familiefonde og fondsforvaltere fuld adgang til ejendomsinvesteringer i Norden. Vores team af investeringsspecialister har en dokumenteret track record med levering af afkast, der ligger over markedet, i alle markedssegmenter: kontor, boliger, retail og logistik.
Med placering i segmenterne Core, Core+ og Value Add tilbyder vi end-to-end-services i hele værdikæden inden for fast ejendom.
DEAS Asset Management har en integreret tilgang til ESG og digitalisering og veldefinerede investeringsstrategier.
Et dedikeret team på mere end 100 investeringsspecialister forvalter ejendomsaktiver med stor indsigt i de lokale markeder samt segmentekspertise i Sverige, Norge, Finland og Danmark.
Med otte kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark har vi en stærk nordisk tilstedeværelse med indgående lokal ekspertise.
Den samlede værdi af ejendomsporteføljen for både diskretionære og ikke-diskretionære mandater udgør nu over 8 mia. EUR og består af mere end 500 ejendomme i alle markedssegmenter med et samlet areal på over 3 millioner m2.
DEAS Asset Management A/S er en del af DEAS Gruppen, som ejes af Montagu Private Equity, en førende europæisk kapitalfond.
www.deas-asset.com

Billeder

Download
Henrik Dahl Jeppesen, CEO, DEAS Gruppen
Henrik Dahl Jeppesen, CEO, DEAS Gruppen
Download
Neil Slater, Global Head of Real Estate, Aberdeen Standard Investments
Neil Slater, Global Head of Real Estate, Aberdeen Standard Investments
Download
Henrik Dahl Jeppesen, CEO, DEAS Gruppen
Henrik Dahl Jeppesen, CEO, DEAS Gruppen
Download

Vedhæftede filer

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20http://www.deasgroup.com

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

To stærke ejendomsprofiler slutter sig til DEAS Asset Management: Anette Grotum er ny Head of Asset Management, og Nick Winther er ny Investment Manager17.12.2021 09:27:37 CET | Pressemeddelelse

Anette Grotum er ansat som Head of Asset Management i DEAS Asset Management Danmark. Hun tiltræder den 1. januar 2022 og får ansvaret for teamet af Asset og Investment Managers, der driver langsigtet værdiskabelse og optimerer afkast for investorernes ejendomsporteføljer. Anette Grotum kommer fra en stilling som Senior Director i Capital Markets hos CBRE Denmark og er uddannet ejendomsmægler, valuar og MRICS. Inden da var hun partner i Sehested Group A/S og har tidligere bl.a. været Investment Director i det børsnoterede Victoria Properties. Samtidig tiltræder Nick Winther som Investment Manager også i DEAS Asset Management Danmark ligeledes per 1. januar 2022. Han kommer fra en stilling som Fund Manager i Roof Management og har en baggrund som advokat, bl.a i Solstra Capital Partners A/S og Accura Advokatpartnerselskab. Som Investment Manager får Nick Winther det overordnede ansvar for en af DEAS Asset Managements største investorer i forhold til at implementere deres ejendomsstrategi

Mette Seifert becomes new CIO of DEAS Group26.8.2021 11:30:01 CEST | Press release

DEAS Group, consisting of DEAS A/S and DEAS Asset Management A/S, has over the last years transformed from a Danish property management company to a Nordic full-service partner to property investors. Now another important step is being taken on the journey, with the appointment of Mette Seifert as the new CIO of DEAS Group. Mette Seifert will contribute to supporting investment strategies and creating strong results for the company’s institutional investors via DEAS’ strong pan-Nordic platform and network. “I’m thrilled to have Mette join our team. She is among the very best in asset and investment management, brings international expertise and a strong track record in the Nordic property market. Mette will contribute to DEAS Group’s overall ambition to strengthen our Nordic profile and offer value to our current and future clients,” says Rikke Lykke, Group CEO of DEAS. Strong results for clients Mette Seifert is a well-known profile within the real estate industry. She contributed to

Mette Seifert bliver ny CIO for DEAS Gruppen26.8.2021 11:19:57 CEST | Pressemeddelelse

DEAS Gruppen, der består af DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, har de senere år gennemgået en transformation fra at være et dansk ejendomsforvaltningsselskab til at være en nordisk full-service samarbejdspartner for ejendomsinvestorer. Nu tages endnu et vigtigt skridt på rejsen med ansættelsen af Mette Seifert som ny CIO for DEAS Gruppen. Mette Seifert skal bidrage til at understøtte investeringsstrategier og skabe stærke resultater for selskabets institutionelle investorer via DEAS’ stærke pan-nordiske platform og netværk. ”Jeg er utrolig glad for at have fået Mette med på holdet. Hun er blandt de allerdygtigste inden for asset og investment management, kommer med internationale kompetencer og en virkelig stærk track record på det nordiske ejendomsmarked. Mette skal bidrage til DEAS Gruppens overordnede ambition om at styrke den nordiske profil og værditilbud til vores nuværende og kommende kunder,” siger Rikke Lykke, Group CEO i DEAS. Stærke resultater for kunderne Mette Seifert

DEAS Group strengthens its international perspective with appointment of Rikke Lykke as new Group CEO27.7.2021 07:41:03 CEST | Press release

DEAS Group, consisting of DEAS A/S and DEAS Asset Management A/S, has over the last years transformed from a Danish property management company to a Nordic full-service partner to property investors. A significant step on this journey was made earlier this year with the acquisition of Aberdeen Standard Investments’ direct Nordic real estate activities – and DEAS Group aims to continue this strategic expansion. To this end, DEAS Group’s Board of Directors is pleased to announce the appointment of Rikke Lykke as new Group CEO. Rikke Lykke will assist and accelerate the strategic development of the Group at an international level. She will join on 1 August 2021. “Rikke Lykke brings an international profile that will strengthen our senior leadership capabilities with a strong track record and expertise within professional management and investment in real estate and has excellent knowledge of Nordic and international property markets. On behalf of the Board of Directors, I welcome Rikke to

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum