DEASDEASDEAS

Aberdeen Standard Investments og DEAS Gruppen afslutter handel

Del

Aberdeen Standard Investments' (ASI) nordiske asset management-forretning inden for fast ejendom i Sverige, Norge, Finland og Danmark er den 31. maj 2021 endeligt overtaget af DEAS Gruppen.

Med handlen overtager DEAS Gruppen forvaltningen af en portefølje på 131 ejendomme inden for kontor, lager/logistik, retail samt boliger med en samlet AuM på 2,5 mia. EUR.
Samtidig har Aberdeen Standard Investments valgt DEAS Gruppens selvstændige datterselskab, DEAS Asset Management A/S, til at forvalte en portefølje af nordiske aktiver til en værdi af 1,8 mia. EUR på vegne af ASI's europæiske og globale fonde.

Neil Slater, Global Head of Real Estate, Aberdeen Standard Investments, udtaler:

"Vores vækststrategi er bygget op omkring vores kunders behov, og det inkluderer i høj grad eksponering over for fast ejendom i Norden. Jeg er meget tilfreds med at have indgået en strategisk asset management-aftale med DEAS Asset Management. Aftalen sikrer, at vi i samarbejde med vores eget nordiske hub i Frankfurt besidder excellent lokal asset management-ekspertise samt kompetencer til at source og drive udviklingsprojekter for kunder. Vi ser frem til et stærkt strategisk partnerskab, der styrker vores fokus på at udvikle vores ejendomsløsninger på en måde, der sikrer, at de følger skiftende branchemæssige og menneskelige dynamikker og kundebehov."

DEAS GRUPPEN TRÆDER IND PÅ DE NORDISKE MARKEDER
Med handlen træder DEAS Gruppen ind på de nordiske markeder og giver således investorer adgang til et solidt setup med stærke lokale asset management-teams i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Henrik Dahl Jeppesen, CEO, DEAS Gruppen, udtaler:

"Vores tilstedeværelse i Norden betyder, at vi kan tilbyde investorer ekspertise inden for Fund Management, Investment Management og Asset Management i hele regionen. Det er vores ambition at tiltrække lokale og internationale investorer til Norden som ét samlet investeringsmarked."

LOKAL EKSPERTISE OG INDSIGT
Som led i handlen byder DEAS Asset Management velkommen til mere end 70 højt kvalificerede investeringsspecialister med omfattende lokalt markedskendskab og solid track record med levering af attraktive afkast i alle fire lande.

Henrik Dahl Jeppesen tilføjer:
"Vi ser frem til en spændende rejse sammen med vores nye, stærke teams i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Lokal ekspertise og indsigt er essentielt, når vi investerer på vegne af vores kunder, og de vil blive betjent af deres lokale samarbejdspartner fra et af vores otte kontorer."

DEAS’ nye nordiske asset management-team opererer under et selvstændigt brand i DEAS Gruppen og omfatter mere end 100 investeringsspecialister i Stockholm, Oslo, Bergen, Trondheim og Helsinki samt Aalborg, Aarhus og København.

Topledelsen i DEAS Asset Management består af CEO Benny Buchardt Andersen og Co-CEO Thomas Wolff. Desuden er Joakim Nordblad landechef i Sverige, Thomas Wolff i Norge, Sanna Puhakainen i Finland og Benny Buchardt Andersen i Danmark.

DEAS Asset Management tilbyder fremadrettet Fund Management, Investment Management samt Asset Management i de fire nordiske lande. Og som følge af den nordiske udvidelse udgør ejendomme under DEAS Gruppens forvaltning samlet set mere end 34 mia. EUR, med over 11 mio. m2 fordelt på mere end 2.600 ejendomme i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Yderligere oplysninger: Besøg www.deas-asset.com, eller læs mere i den vedhæftede præsentation.


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til
Andrea Ward, Head of Media Relations UK & EMEA, Aberdeen Standard Investments, mobil (+44) 7876 178696
Anne Louise Fisker Nielsen, Marketing and Communications Business Partner, DEAS, mobil (+45) 27 90 12 22


Om Aberdeen Standard Investments
Aberdeen Standard Investments er en global kapitalforvalter dedikeret til at skabe langsigtet værdi for vores kunder. Med over 1.000 investeringsspecialister forvalter vi aktiver til en værdi af 455,6 mia. GBP* på verdensplan. Vi har kunder i omkring 80 lande understøttet af over 40 kontorer globalt. Dette sikrer, at vi er tæt på vores kunder og de markeder, vi investerer i. (*pr. 30. juni 2020)
Vi er dedikerede, langsigtede investorer, der tror på, at teamwork og samarbejde er nøglen til at levere stærke investeringsresultater igen og igen.
Du kan tilgå Aberdeen Standard Investments' mediecenter her: https://www.aberdeenstandard.com/en/media-centre

Om DEAS Gruppen
DEAS Gruppen er en nordisk full-service samarbejdspartner, der dækker hele værdikæden inden for fast ejendom fra Fund Management til Property Management inden for alle markedssegmenter; kontor, boliger, retail og logistik.
Vi servicerer en bred vifte af internationale og lokale investorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark samt lejere under to separate brands: DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S, som begge er helejede selskaber i DEAS Gruppen.
Vores dedikerede team af mere end 900 ejendomsspecialister har indsigt i de lokale markeder og leverer alle typer af ydelser inden for ejendomsforvaltning, herunder Fund Management, Investment Management, Asset Management, ejendomsadministration, udlejning, byggeteknisk rådgivning, Facility Management og offentlig-private partnerskaber.
Vi opererer fra kontorer i otte nordiske byer, og den samlede portefølje under forvaltning omfatter mere end 2.600 ejendomme i alle markedssegmenter med et samlet areal på over 11.000 m2 (AuM over 34 mia. EUR) i Norden.
DEAS Gruppen ejes af Montagu Private Equity, en førende europæisk kapitalfond.
www.deasgroup.com

Om DEAS Asset Management A/S
DEAS Asset Management er en førende investeringspartner inden for fast ejendom, der tilbyder ekspertydelser, herunder Fund Management, Investment Management og Asset Management i de nordiske lande.
Vi giver institutionelle og private investorer, familiefonde og fondsforvaltere fuld adgang til ejendomsinvesteringer i Norden. Vores team af investeringsspecialister har en dokumenteret track record med levering af afkast, der ligger over markedet, i alle markedssegmenter: kontor, boliger, retail og logistik.
Med placering i segmenterne Core, Core+ og Value Add tilbyder vi end-to-end-services i hele værdikæden inden for fast ejendom.
DEAS Asset Management har en integreret tilgang til ESG og digitalisering og veldefinerede investeringsstrategier.
Et dedikeret team på mere end 100 investeringsspecialister forvalter ejendomsaktiver med stor indsigt i de lokale markeder samt segmentekspertise i Sverige, Norge, Finland og Danmark.
Med otte kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark har vi en stærk nordisk tilstedeværelse med indgående lokal ekspertise.
Den samlede værdi af ejendomsporteføljen for både diskretionære og ikke-diskretionære mandater udgør nu over 8 mia. EUR og består af mere end 500 ejendomme i alle markedssegmenter med et samlet areal på over 3 millioner m2.
DEAS Asset Management A/S er en del af DEAS Gruppen, som ejes af Montagu Private Equity, en førende europæisk kapitalfond.
www.deas-asset.com

Billeder

Download
Henrik Dahl Jeppesen, CEO, DEAS Gruppen
Henrik Dahl Jeppesen, CEO, DEAS Gruppen
Download
Neil Slater, Global Head of Real Estate, Aberdeen Standard Investments
Neil Slater, Global Head of Real Estate, Aberdeen Standard Investments
Download
Henrik Dahl Jeppesen, CEO, DEAS Gruppen
Henrik Dahl Jeppesen, CEO, DEAS Gruppen
Download

Vedhæftede filer

Information om DEAS

DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg, Danmark

+45 70 30 20 20http://www.deasgroup.com

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

DEAS henter digital profil som ny Vice President for Marketing & Communications18.5.2022 11:44:50 CEST | Pressemeddelelse

Camille Berner er nyansat Vice President for Marketing & Communications hos DEAS Group og indtræder i koncernledelsen. Ambitionen er at styrke DEAS’ digitale tilstedeværelse og skabe mere synlighed omkring virksomheden. Ansættelsen glæder Group CEO Rikke Lykke. “Camille har den nødvendige, stærke digitale profil og kommer med en energi, som vi glæder os til at se afspejlet i vores kommunikation. Jeg synes, at DEAS fortjener mere opmærksomhed og et friskt pust,” siger Rikke Lykke om ansættelsen. Camille Berner har en juridisk baggrund fra Københavns Universitet, men har igennem sin karriere primært arbejdet med kommunikation og markedsføring. Hun har stor erfaring med både digitale og analoge medier, og hendes karriere udspringer af mode- og livsstilsbranchen. Camille Berner har desuden været selvstændig konsulent med speciale i digital kommunikation og branding. “Jeg må tilstå, at ejendomsbranchen er ny for mig, men da jeg blev kontaktet og hørte om DEAS’ digitale ambitioner og engagem

Årsregnskab 2021: DEAS Group leverer flot resultat og sætter større fokus på social og bæredygtig ansvarlighed27.4.2022 09:00:30 CEST | Pressemeddelelse

DEAS Group lancerer i dag årsregnskab samt Corporate Social Responsibility rapport for 2021. DEAS Group opnåede i 2021 en stigning i omsætningen på 18% i forhold til 2021. Omsætningen udgjorde 777,2 mio. kr. mod 657,6 mio. kr. i 2020, og EBITDA landede på 79,4 mio. kr. i 2021. Årets resultat endte med et overskud på 32,2 mio. kr. efter skat. ”Det har været et år med fin vækst i forretningen. Specielt internationale investorer har valgt DEAS som samarbejdspartner, og indtjeningen er forbedret i den underliggende forretning, som dog er påvirket af betydelige engangsomkostninger på mere end 20 mio. kr. i forbindelse med overtagelse af aktiviteter i 2021 mv. Det er dejligt at se, at vores mange fagligt dygtige og engagerede medarbejderes indsatser udmønter sig i tallene. 2021 har været et år, hvor vi har sat gang i en stor forandring i DEAS Group, og vi vil for alvor begynde at se resultaterne i 2022. Vi skal løfte os til at blive en endnu mere værdiskabende partner og rådgiver for vores i

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum