VIA University College

Åbent hus på læreruddannelsen i Silkeborg

Del

Mandag den 7. december 2020 er der åbent hus på læreruddannelsen i Silkeborg. Det er stadig muligt at søge optagelse til vinterstart 2021.

Drømmer du om at blive lærer? Så kan du høre mere om uddannelsen og blive klogere på studielivet på VIA i Silkeborg, når læreruddannelsen inviterer til åbent hus mandag den 7. december kl. 16.00.

Grundet coronasituationen afvikles åbent hus-arrangementet virtuelt. Ved det virtuelle åbent hus kan du høre oplæg om læreruddannelsen, og du får mulighed for at stille spørgsmål til studerende om, hvordan det er at læse til lærer. Det vil også være muligt at tale med de lokale studievejledere om optagelse og karrieremuligheder og få en online-rundvisning på campus, hvor du kan se studiefaciliteterne.

Det er stadig muligt at søge optagelse på læreruddannelsen i Silkeborg til vinterstart i februar 2021.

Læs mere og find Zoom-linket til det virtuelle åbent hus på VIAs hjemmeside: https://www.via.dk/uddannelser/paedagogik-og-laering/laerer/silkeborg-vinteroptag

Yderligere oplysninger
Dorthe Busk Mølgaard
Studievejleder og lektor på læreruddannelsen i Silkeborg
Tlf. 87 55 31 13

Hanne Duus
Journalist på VIA University College
Tlf. 87 55 14 10

Billeder

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 19.000 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder over 40 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Fonden for Entreprenørskab har i 2019 tildelt VIA prisen som Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution fordi innovation og entreprenørskab er en fast del af alle VIAs uddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum