Kunstner Lina Murel Jardof

ÅBEN i morgen alligevel på Lyngby torv og SB arr på lørdag

Del

Godmorgen til dig

Vi åbner alligevel KunstButikken i morgen, onsdag, og så kører vi derud af til januar hvor vi så laver om i butikken (åbningstider er ons-tors og fredag 12.30-17.30) fordi jeg havde sagt ja til at være med i støt brysterne og til mit chok så er det på lørdag og så måtte jeg lige lave om på planerne - typisk mig helt umulig med de der tal så jeg troede der var slut oktober....

Så er det godt jeg er god til at omstille mig og har friske medhjælpere men anyway så er min kunst og jeg mest med for at støtte op om de kvinder som skal igennem alverden når de rammes af sygdommen - så jeg har doneret kunst til arrangementet som folk kan vinde.

Det hyggelige er at jeg for mange år siden donerede den kære healings skulptur til Pink Cup golfturnering og den blev et vandre trofæ - jeg var glad dengang for at gøre en forskel, men hvad jeg ikke havde regnet med var at den til dato har været med til at indspille næsten 40 millioner danske kr. !!!! VILDT og helt forrygende.

Så VI glæder os til at se dig i KunstButikken på Lyngby torv 5 i morgen og fra på lørdag OGSÅ på Lyngby Hovedgade 15 (efter Irma ned mod den lille rundkørsel)

men især på lørdag 10-14.00 på Lyngby torv med Støt Brysterne arrangementet jeg er i begge butikker lidt on and off og så på torvet.

Glæder mig meget til at se lige præcis dig og endnu en gang må jeg sige så mange mange tak !!! for den fantastiske udstilling i Brøndsalen !! se lige på foto hvor mange der er tilmeldt konkurrencen - WHAUUU -

Titusinde tak til jer fordi I er jo med til at jeg får lov til at udleve min drøm men også give masser af forløsning i jeres hjerter og sjæl via min kunst.

Mange tak og på glædelig gensyn og selvfølgelig vi gir gratis lækker kaffe i KunstButikken på torvet

Smil fra Lina og fotoet med de fine blade på bronze jordkloderne er i butikken på torvet.

Billeder

Links

Information om Kunstner Lina Murel Jardof

Kunstner Lina Murel Jardof
Kunstner Lina Murel Jardof
Atelier Æbleblomst Gård
3450 Allerød

https://www.LinaArt.dk/

Følg pressemeddelelser fra Kunstner Lina Murel Jardof

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kunstner Lina Murel Jardof

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum