Haderslev Kommune

Aarøfærgen får en ekstra sommer-afgang

Del

Aarøfærgen udvider sejlplanen med en ekstra afgang i sommerperioden for at tilgodese både turister og øens beboere.

Fra 1. juli vil færgen mellem Aarø og Aarøsund sejle frem og tilbage en ekstra gang om aftenen.  

Det betyder, at både turister og beboere i sommermånederne kan komme med færgen over fra Aarø kl. 20.15 fra Aarøsund kl. 20.40.

Den ekstra færgeafgang har været et stort ønske fra øens beboerforening, og muligheden blev derfor drøftet i ø-udvalget forleden.

Det er første gang, at Haderslev Kommune forsøger sig med den ekstra færgeafgang om aftenen, som altså betyder, at turisterne har lidt flere aftenafgange at vælge imellem.

Sejlplansændringen gælder fra den 1. juli og til 31. august 2017. Den sidste afgang fra Aarø vil fortsat være 22.15 og retur kl. 22.40 fra Aarøsund.

Etableringen af den ekstra aftentur evalueres og vil eventuelt indarbejdes i sejlplanen for 2018 i perioden 1. maj til 31. august.
 

Kontakter

Benny Bonde, formand for Udvalget for Plan og Miljø, telefon 40 17 52 66
Havne- og overfartsleder, Jens Kloster Hedegaard, telefon 74 58 45 95

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum