Haderslev Kommune

Aarø-færgen bliver billigere fra i dag

Del

Nyt tilskud til færgedrift betyder lavere priser på Aarø-færgen i lavsæson. Med ca. 360.000 kroner fra Social- og Indenrigsministeriet kan Haderslev Kommune halvere billetprisen for personer på færgen i foråret og efteråret.

Social- og Indenrigsministeriet yder fra 1. august 2016 et nyt tilskud til færgedrift, der skal gøre billetprisen billigere for personer, biler osv. uden for højsæson.

Det betyder for eksempel, at billetprisen pr. voksen kan nedsættes fra 40 kroner til 20 kroner fra mandag den 8. august 2016.

"Vi har især sat prisen ned på persontransport, og så har vi gjort det muligt at få cyklen med over gratis. Vi har lige indviet den nye cykelsti mellem Øsby og Starup, så det ligger rigtig godt i forlængelse heraf, at man nu kan tage cyklen med helt til Aarø uden det koster ekstra, så vi forhåbentlig kan få endnu flere til at cykle", siger formand for Udvalget i Plan og Miljø, Benny Bonde.

Ministeriet yder tilskuddet til perioden 16. marts til 30. november med undtagelse af skolernes sommerferie. På den måde håber man at kunne forlænge turistsæsonen på øerne. Uden for sæson fra 1. december til 15. marts er samme billetpris som i højsæson gældende.

De ændrede priser kan ses på haderslev.dk og på opslag ved færgen.Kontaktinformation:

Formand for Udvalget for Plan og Miljø, Benny Bonde, 40 17 52 66

Havne- og overfartsleder, Jens Kloster Hedegaard, 21 42 45 95

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum