Din Tekstforfatter

Aarhus tager titlen – har skiftet internet mest i 2022

Del
Aarhus C er klart den by, der har købt mest internet pr. indbygger i 2022. Det viser en undersøgelse lavet af Find-Internet.dk og Tjekbredbaand.dk.

Den fulde undersøgelse kan findes, her.

Formålet med undersøgelsen, var, at finde ud af, hvilke byer i Danmark, der skifter mest internet baseret på indbyggertallet. Ikke overraskende viste undersøgelsen, at Aarhus C har skiftet internet mest i 2022.

For at se dette indhold fra dintekstforfatter.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Kilde: Find-Internet.dk,Tjekbredbaand.dk & Dst.dk

Anm: Køb af internet pr. indbygger pr. by i 2022. Udsnit af graf.

Ovenstående graf er et udsnit af den fulde graf fra undersøgelsen på Find-Internet.dk.

Ud fra diagrammet, kan det let tydes, at Aarhus er den by, der har skiftet internet mest i 2022 pr. indbygger. Hvis vi kigger på Aarhus vs. København, vinder Aarhus også stort. I Aarhus indgår Aarhus C, Aarhus N og Risskov. I København indgår København NV, Ø, S, N og SV.

For at se dette indhold fra dintekstforfatter.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Marie Munk kommer, i undersøgelsen, med et bud på, hvorfor Aarhus er, ‘vinder’ af byen, der har skiftet internet mest i 2022.

“Antenneforeningen Aarhus (AFAA) har opsagt Stofa som leverandør af tv og internet til kunder i og omkring Aarhus pr. 1 december. Opsigelsen tvang Stofa til at opsige cirka 40.000 kunder, som alle skulle finde nyt internet.

Noget tyder derfor på, at det er Antenneforeningen Aarhus, der er skyld i, at Aarhus C har vundet prisen, som byen der har skiftet internet mest pr. indbygger i 2022.” (Marie Munk, Find-Internet.dk).

Undersøgelsen bygger på data fra Find-Internet. dk og Tjekbredbaand.dk og byer med et indbyggertal på mindst 3000 ifølge Danmarks Statistik.

Aarhus C vinder Jylland

Hvis vi tager et kig på Jylland, så indtager Aarhus C førstepladsen, som den by, der har købt mest internet pr. indbygger i 2022. Vi skal helt ned til 4. pladsen, for at møde en by, der ikke er en del af Aarhus Kommune. Herefter kommer Herning, Viborg, Kolding, Vejle, Aalborg og på en tiende plads, Silkeborg.

For at se dette indhold fra dintekstforfatter.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Hvis vi tager et kig på den fulde liste fra undersøgelsen, så kan det også ses, at Aarhus C ligger på 1. pladsen.

Kasper Ottosen, fra Tjekbredbaand.dk, bakker også op om, at der har været en del køb af internet fra borgere i Aarhus:

”Vi har kunne mærke et markant løft i køb af internet i Aarhus og specielt Aarhus C og jeg tror også på, at det kan have noget at gøre med antenneforeningens opsigelse af Stofa” (Kasper Ottosen, Tjekbredbaand.dk).

For at se dette indhold fra dintekstforfatter.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Data er indsamlet fra d. 01-01-2022 til d. 14-12-2022.

Kilder

https://find-internet.dk/hvem-har-skiftet-internet-mest-2022/ 

https://digst.dk/tal-og-statistik/

https://www.statbank.dk/statbank5a/SelectVarVal/saveselections.asp

Yderligere oplysninger kan fås på:

mhm@admill.dk
Marie Halvorsen Munk
+45 26 74 81 16

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

     

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Danske kloakfirmaer er blevet bedre til at passe på miljøet25.3.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

De danske kloakfirmaer er blevet bedre til at passe på miljøet i forbindelse med kloakservice og kloakrensning. De er således blevet bedre til at gøre brug af miljøvenlige rensningsmetoder, når de rykker ud til opgaver i hele landet. Det gælder uanset om der skal renses afløb, faldstammer, kloakker eller andet relateret til kloakbranchen, og som vil sikre en miljøvenlig løsning på et kloakproblem. At danske kloakfirmaer er blevet bedre til at passe på miljøet, når de rykker ud til opgaver i hele landet, skyldes den stigende efterspørgsel på miljøvenlige løsninger. Den store efterspørgsel på miljøvenlige løsninger er ikke kun i kloakbranchen, da forbrugerne over en bred kam er blevet bedre til at efterspørge de miljøvenlige løsninger. I de sidste mange år har der været et større og større fokus på miljø og klima, og at man skal forbruge på en måde, der ikke gør unødig skade på miljøet og klimaet. Derfor er forbrugerne begyndt at efterspørge de klimavenlige løsninger, hvilket er noget ma

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum