Aarhus Universitet: Aarhus BSS

Aarhus BSS udbyder to nye erhvervskandidatuddannelser

Del

Med to nye erhvervskandidatuddannelser inden for henholdsvis jura og teknologibaseret forretningsudvikling udvider Aarhus BSS på Aarhus Universitet nu muligheden for, at beskæftigede kan opgradere en bachelor eller professionsbachelor til en kandidatgrad.

En erhvervskandidat er et tilbud til folk med mindst 25 timers beskæftigelse i privat eller offentlig virksomhed og med en relevant uddannelse på bachelor-, professionsbachelor- eller anden uddannelse på samme niveau i bagagen til sideløbende med jobbet at videreuddanne sig og opnå en kandidatgrad. Erhvervskandidaten henvender sig også til iværksættere med en faglig relevant virksomhed.

Uddannelsen er på deltid og er normeret til 4 år. Uddannelserne udbydes på henholdsvis Juridisk Institut i Aarhus og Institut for Forretningsudvikling og Teknologi i Herning.

Med de to nye erhvervskandidatuddannelser kan man opnå kandidatgraderne cand.jur. eller cand.polyt.

”Erhvervskandidaten er en rigtig god mulighed for at opgradere sin uddannelse inden for det felt, hvor man er beskæftiget til daglig. Det kræver naturligvis overskud og engagement som enhver anden efteruddannelse, men da forløbet er på deltid, er der taget hensyn til, at man både kan passe job og studere,” siger prodekan for uddannelse på Aarhus BSS Per Andersen.

Erhvervskandidatuddannelsen i jura er henvendt til juridiske bachelorer, der arbejder som eksempelvis socialrådgivere, advokatsekretærer eller inden for HR, mens teknologibaseret forretningsudvikling kan være relevant for diplomingeniører i arbejde inden for en lang række teknologiske fagområder som for eksempel produktudvikling, systemanalyse, produktionsstyring eller andet.

Erhvervskandidatuddannelserne har samme indhold som de toårige heltidsuddannelser, så fagene tages sammen med de andre fuldtidsstuderende.

De specifikke adgangskrav kan findes på erhvervskandidatuddannelsernes fagside: kandidat.au.dk/juraog kandidat.au.dk/tbbd, hvor man også kan læse mere om uddannelsernes opbygning og studiekrav.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger om erhvervskandidatuddannelserne:
Jura: Studieleder, professor Malene Kerzel. Tlf: 87 16 57 09
Teknologibaseret forretningsudvikling: Studieleder, lektor Torben Tambo. Tlf: 87 16 69 17

Information om Aarhus Universitet: Aarhus BSS

Aarhus Universitet: Aarhus BSS
Aarhus Universitet: Aarhus BSSOm Aarhus BSS

Aarhus BSS er en bred business school ved Aarhus Universitet. Med ca. 15.700 dagsstuderende og flere tusinde deltidsstuderende, 275 ph.d.-studerende og godt 500 videnskabelige medarbejdere er Aarhus BSS en af Europas største business schools og Danmarks største universitære enhed inden for business og samfundsvidenskab med en stor faglig bredde.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Aarhus BSS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Aarhus BSS

Unges syn på uddannelse er ubevidst påvirket af kammerater14.8.2019 11:41:34 CESTPressemeddelelse

Kammeraterne påvirker unges syn på forskellige uddannelser, og det kan være en årsag til, at det trods mange tiltag er svært at få unge til at vælge erhvervsskolerne. Nye forskningsresultater fra TrygFondens Børneforskningscenter ved Aarhus BSS viser dels, at de unge lader sig påvirke af de holdninger, som de tror, kammeraterne har, dels at de ikke selv er bevidste om kammeraternes indflydelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum